Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braga Sempre El Pacifico FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 26.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Guincho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muxinga verovert de bal door een tackle van achteren. Muxinga passt de bal in één keer door. Conchamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Braga Sempre - El Pacifico FC 0:1

7e minuut.
Conchamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio is nu in balbezit. Conchamar is nu in balbezit. Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Brasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanha geeft de bal voor. Mafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mafra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar rent richting de bal. Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Muxinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxinga passt de bal in één keer door. Brasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Conchamar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Braga Sempre - El Pacifico FC 0:2

38e minuut.
Klungelig pakt Maio de bal. Conchamar rent richting de bal. Maio rent richting de bal. Maio schiet op doel. Conteiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Braga Sempre - El Pacifico FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braga Sempre 65%, El Pacifico FC 35%.
Braga Sempre - El Pacifico FC 0:3

48e minuut.
Mafra met een sublieme pass. Tagarro rent richting de bal. Tagarro passt de bal in één keer door. Constanciano rent richting de bal. Constanciano met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Boura onderschept slim de pass. Constanciano verovert de bal door een tackle van achteren. Constanciano passt de bal met de wreef. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ranhoso passt de bal met de wreef. Constanciano is nu in balbezit. Constanciano draait met de bal, schiet en ... Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Guincho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Passanha passt de bal in één keer door. Ranhoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muxinga. Muxinga krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Caseiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vingada met de inworp. Maio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Maio onderschept slim de pass. Maio probeert naar een medespeler te passen. Conchamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caseiro de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Braga Sempre - El Pacifico FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braga Sempre 62%, El Pacifico FC 38%.
Braga Sempre - El Pacifico FC 0:4