Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: @golos Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2565
@golos Lusitano Évora
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Sousa Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivota onderschept slim de pass. Gaivota passt de bal met de wreef. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Figo kopt de bal weg. Periquito rent richting de bal. Periquito probeert naar een medespeler te passen. Delfino heeft problemen om de bal te vangen. Delfino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Periquito rent richting de bal. Covo onderschept slim de pass. Covo passt de bal met de wreef. Couraçado bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraçado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sousa Mendes geeft een hoge lob. Catanho rent richting de bal. Ribeira begaat een overtreding. Ribeira krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Navio onderschept slim de pass. Navio met een sublieme pass. Fiuza is nu in balbezit. Ribeira onderschept slim de pass. Ribeira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Amaral trapt de bal weg van het doel. Navio kopt de bal weg. Portel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribeira is nu in balbezit. Ribeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Covo is nu in balbezit. Covo probeert naar een medespeler te passen. Fortinho geeft een lange en hoge pass. Galveias is nu in balbezit. Galveias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@golos - Lusitano Évora 0:1

44e minuut.
Fortinho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaivota met een snelle inworp. Periquito is nu in balbezit. Periquito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @golos 42%, Lusitano Évora 58%.
@golos - Lusitano Évora 0:1

69e minuut.
Periquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Covo verovert de bal door een tackle van achteren. Covo passt de bal met de wreef. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @golos 41%, Lusitano Évora 59%.
@golos - Lusitano Évora 0:1