Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportingX Tiger$
4*3*3 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Natzuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Duro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wardziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wardziński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Tiger$ 1:0

31e minuut.
Udrea is nu in balbezit. Bizarrom verovert de bal door een tackle van achteren. Bizarrom met een sublieme pass. Bergman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman schiet op doel. Berardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bizarrom met een sublieme pass. Bihun rent richting de bal. Bihun geeft een lange en hoge pass. Bergman is nu in balbezit. Bergman draait met de bal, schiet en ... Berardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cremildo is nu in balbezit. Bergman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman passt de bal zonder na te denken. Wardziński rent richting de bal. Wardziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Queriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingX 33%, Tiger$ 67%.
SportingX - Tiger$ 1:0

60e minuut.
Bihun passt de bal in één keer door. Wardziński rent richting de bal. Wardziński passt de bal met de wreef. Bergman rent richting de bal. Bergman haalt uit met een fantastische trap. Berardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Radu probeert naar een medespeler te passen. Ancede is nu in balbezit. Natzuka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Natzuka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Inworp. Fatsch komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Fatsch is nu in balbezit. Fatsch passt de bal zonder na te denken. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Wardziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duro rent richting de bal. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński haalt uit met een fantastische trap. Berardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Tiger$ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingX 35%, Tiger$ 65%.
SportingX - Tiger$ 2:0