Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Tiger$ Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2816
Tiger$ SportingX
343 Tactiek 4*3*3
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 28.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Grama onderschept slim de pass. Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Serra Del Rei bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu onderschept slim de pass. Radu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bergman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Udrea onderschept slim de pass. Udrea geeft een hoge lob. Queriol kan de bal niet met de borst controleren. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger$ - SportingX 0:1

14e minuut.
Radu met de inworp. Grama rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Frontoura ... Strafschop! Grama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Berardo bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grama passt de bal zonder na te denken. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman rent richting de bal. Bergman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Wardziński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bergman de bal. Bergman passt de bal in één keer door. Grama rent richting de bal. Grama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berardo trapt de bal weg van het doel. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grama is nu in balbezit. Cremildo rent richting de bal. Grama begaat een overtreding. Cremildo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cremildo kan niet meer verder spelen. Catarrinho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger$ 71%, SportingX 29%.
Tiger$ - SportingX 0:1

52e minuut.
Udrea speelt de bal door. Bergman is nu in balbezit. Bergman met een sublieme pass. Grama is nu in balbezit. Grama schiet op doel. Berardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bizarrom rent richting de bal. Bøgebjerg begaat een overtreding. Bizarrom raakt geblesseerd tijdens het duel. Catarrinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ancede rent richting de bal. Ancede passt de bal in één keer door. Guincho rent richting de bal. Guincho haalt uit met een fantastische trap. Foden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rodrigo probeert de bal aan de voet te houden. Wardziński rent richting de bal. Catarrinho onderschept slim de pass. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Duro verovert de bal door een tackle van achteren. Duro met een sublieme pass. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea geeft een lange en hoge pass. Berardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fatsch komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ancede bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Del Rei is nu in balbezit. Radu begaat een overtreding. Radu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berardo met een harde bal richting middenveld. Udrea kopt de bal weg. Wardziński rent richting de bal. Wardziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger$ 70%, SportingX 30%.
Tiger$ - SportingX 0:1