Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Astros24 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2992
Bisalhos FC Vindimas FC
Normal Tactiek Nova
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Podolák de bal. Podolák speelt de bal door. Findorák heeft problemen om de bal te vangen. Findorák geeft een hoge lob. Fajardo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vilares zal de hoekschop nemen. da Jaquina heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarinho met een sublieme pass. Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares passt de bal met de wreef. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. Aldeia Chaves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares onderschept slim de pass. Vilares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:1

12e minuut.
Findorák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Afilhado de bal. Findorák is nu in balbezit. Findorák geeft een hoge lob. Fajardo springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:2

14e minuut.
Alavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Alavedra passt de bal in één keer door. Findorák met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák met een sublieme pass. Vilares met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:3

34e minuut.
van Nederland speelt de bal door. Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák probeert naar een medespeler te passen. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vilares verovert de bal door een tackle van achteren. Vilares geeft een hoge lob. Alavedra kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bisalhos FC 78%, Vindimas FC 22%.
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:4

48e minuut.
Daar is Cambraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moutinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cambraia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajardo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Aldeia Chaves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:5

52e minuut.
Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra passt de bal in één keer door. Findorák geeft een hoge lob. Fajardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Aldeia Chaves maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:6

56e minuut.
Malafaia heeft problemen om de bal te vangen. van Nederland is nu in balbezit. van Nederland passt de bal in één keer door. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alavedra rent richting de bal. Alavedra geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Aldeia Chaves maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:7

60e minuut.
Scaglione komt het veld opgelopen. Minić komt het veld opgelopen. da Atouguia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Colombano speelt de bal door. da Atouguia rent richting de bal. da Atouguia speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aldeia Chaves met een harde bal richting middenveld. Hermano Saraiva heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:8

75e minuut.
Aldeia Chaves trapt de bal weg. van Nederland probeert naar een medespeler te passen. Vilares heeft problemen om de bal te vangen. Cambraia rent richting de bal. Cambraia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aldeia Chaves met een sublieme pass. Young heeft problemen om de bal te vangen. Young geeft de bal voor. Vilares heeft problemen om de bal te vangen. Vilares geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Moutinho geeft de bal voor. Daar is Curipán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curipán geeft een hoge lob. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bisalhos FC 66%, Vindimas FC 34%.
Bisalhos FC - Vindimas FC 0:8