Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: IVECO FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1191
IVECO FC Porto Crl FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Ilharco is nu in balbezit. Bomba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilharco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilharco met een snel genomen vrije trap. Sacavim is nu in balbezit. Sacavim geeft de bal voor. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de Jesus speelt de bal door. Avalos is nu in balbezit. Avalos geeft een hoge lob. Bomba rent richting de bal. Bomba draait met de bal, schiet en ... Ribadouro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Daar is Cerquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerquinho passt de bal met de wreef. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sacavim de bal onder controle te krijgen. Melro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ilharco is nu in balbezit. Chaves Aldeia verovert de bal door een tackle van achteren. Chaves Aldeia passt de bal met de wreef. Bomba rent richting de bal. Bomba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Avelim is nu in balbezit. Negrão onderschept slim de pass. Negrão passt de bal met de wreef. Bomba is nu in balbezit. Bomba draait met de bal, schiet en ... Ribadouro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Avalos geeft de bal voor. Inworp. de Jesus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrão rent richting de bal. Negrão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Damasceno rent richting de bal. de Jesus bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesus speelt de bal door. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVECO FC 40%, Porto Crl FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IVECO FC - Porto Crl FC 0:0

54e minuut.
Feijó passt de bal zonder na te denken. Avalos geeft de bal voor. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão verovert de bal door een tackle van achteren. Negrão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ilharco heeft problemen om de bal te vangen. Pala rent richting de bal. Pala passt de bal met de wreef. Chaves Aldeia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves Aldeia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cerquinho is nu in balbezit. Chaves Aldeia verovert de bal door een tackle van achteren. Chaves Aldeia speelt de bal door. Bomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVECO FC 45%, Porto Crl FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IVECO FC - Porto Crl FC 0:0