Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: ✓ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1335
Unidos da Chincha
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Lavre met een sublieme pass. Nobel Paz rent richting de bal. Claro rent richting de bal. Bilha onderschept slim de pass. Bilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cardos is nu in balbezit. Bilha verovert de bal door een tackle van achteren. Bilha passt de bal zonder na te denken. Nobel Paz rent richting de bal. Nobel Paz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ferralejo geeft een hoge lob. Inworp. Alface met de inworp. Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lavre met een sublieme pass. Quintas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacela. Cacela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✓ 44%, Unidos da Chincha 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
✓ - Unidos da Chincha 0:0

53e minuut.
Rasquilho rent richting de bal. Felicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilho begaat een overtreding. Felicia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Felicia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Nobel Paz rent richting de bal. Ferralejo verovert de bal door een tackle van achteren. Ferralejo passt de bal met de wreef. Cacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacela draait met de bal, schiet en ... Vultão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cotorim is nu in balbezit. Catrola onderschept slim de pass. Catrola speelt de bal door. Cacela rent richting de bal. Cacela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Cardos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferralejo de bal onder controle te krijgen. Nobel Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobel Paz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Ferralejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferralejo passt de bal met de wreef. Cardos rent richting de bal. Bilha rent richting de bal. Bilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ✓ 43%, Unidos da Chincha 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
✓ - Unidos da Chincha 0:0