Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Briosa FC Vindimas FC
451 Tactiek Nova
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 44.3
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Findorák met een snelle inworp. Alavedra rent richting de bal. Alavedra geeft een lange en hoge pass. Fajardo controleert de bal met de borst. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Curipán kopt de bal weg. Klungelig pakt Lobeira de bal. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:1

3e minuut.
Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:2

7e minuut.
Curipán speelt de bal door. Vilares heeft problemen om de bal te vangen. Vilares speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Dantas bokst de bal weg.

11e minuut.
Piombino is nu in balbezit. Vilares onderschept slim de pass. Vilares met een sublieme pass. Cambraia rent richting de bal. Cambraia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
van Nederland bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra is nu in balbezit. Alavedra passt de bal met de wreef. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:3

14e minuut.
van Nederland is nu in balbezit. van Nederland passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Vilares is nu in balbezit. Vilares geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cadoro geeft een lange en hoge pass. Alavedra met een sublieme pass. Findorák met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:4

33e minuut.
Daar is Cambraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azinhais rent richting de bal. Cambraia onderschept slim de pass. Cambraia haalt uit met een fantastische trap. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:5

39e minuut.
Podolák geeft een hoge lob. Fajardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Talhadas de bal. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:6

43e minuut.
Findorák rent richting de bal. Findorák met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Dantas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briosa FC 79%, Vindimas FC 21%.
Briosa FC - Vindimas FC 0:7

48e minuut.
Klungelig pakt Aldana de bal. van Nederland is nu in balbezit. van Nederland geeft de bal voor. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Vilares rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Klungelig pakt Cambraia de bal. Cambraia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:8

53e minuut.
Vilares speelt de bal door. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Lobeira is nu in balbezit. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dantas trapt de bal weg. Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:9

59e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Cambraia rent richting de bal. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:10

60e minuut.
Scaglione komt het veld opgelopen. Minić komt het veld opgelopen. da Atouguia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
da Atouguia passt de bal in één keer door. Cambraia controleert de bal met de borst. Lobeira rent richting de bal. Cambraia verovert de bal door een tackle van achteren. Cambraia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:11

69e minuut.
Azinhais speelt de bal door. Daar is Cambraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldana rent richting de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Minić rent richting de bal. Minić passt de bal in één keer door. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Curipán geeft een hoge lob. Cadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Dantas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:12

76e minuut.
Giraldes is nu in balbezit. Minić bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes begaat een overtreding. Giraldes krijgt een gele kaart. Minić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 0:13

78e minuut.
Vilares passt de bal met de wreef. Cambraia rent richting de bal. Lobeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Minić bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes met een sublieme pass. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Briosa FC - Vindimas FC 1:13

85e minuut.
Orango controleert de bal met de borst. da Atouguia rent richting de bal. da Atouguia geeft de bal voor. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Briosa FC 80%, Vindimas FC 20%.
Briosa FC - Vindimas FC 1:13