Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Red Wolf Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2591
Red Wolf Astros24
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Fintas met de inworp. Magro rent richting de bal. Magro passt de bal zonder na te denken. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lagarto passt de bal met de wreef. Capitão speelt de bal door. Sacadura Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacadura Cabral haalt uit met een fantastische trap. Calado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wolf - Astros24 0:1

17e minuut.
Ermito speelt de bal door. Guedes rent richting de bal. Guedes passt de bal in één keer door. Semico rent richting de bal. Semico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Semico onderschept slim de pass. Semico passt de bal met de wreef. Guedes is nu in balbezit. Guedes draait met de bal, schiet en ... Salema werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Wolf - Astros24 1:1

33e minuut.
Lagarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes is nu in balbezit. Guedes speelt de bal door. Semico is nu in balbezit. Semico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Magro probeert de bal aan de voet te houden. Guedes rent richting de bal. Semico rent richting de bal. Semico draait met de bal, schiet en ... Salema probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wolf - Astros24 2:1

42e minuut.
Klungelig pakt Rosendo de bal. Lagarto is nu in balbezit. Sacadura Cabral is nu in balbezit. Lagarto rent richting de bal. Lagarto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Wolf - Astros24 2:2

45e minuut.
Lagarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo rent richting de bal. Met opzet legt Sacadura Cabral zijn tegenspeler op de grond. Sacadura Cabral krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Wolf 46%, Astros24 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Wolf - Astros24 2:2

49e minuut.
Lagarto passt de bal met de wreef. Sacadura Cabral rent richting de bal. Lamarão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sacadura Cabral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Louro verovert de bal door een tackle van achteren. Louro geeft de bal voor. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wolf - Astros24 3:2

67e minuut.
Bettencourt kopt de bal weg. Lamarão heeft problemen om de bal te vangen. Sacadura Cabral is nu in balbezit. Sacadura Cabral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Wolf - Astros24 3:3

73e minuut.
Lagarto geeft een hoge lob. Bettencourt is nu in balbezit. Bettencourt speelt de bal door. Sacadura Cabral is nu in balbezit. Sacadura Cabral schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Wolf - Astros24 3:4

81e minuut.
Lagarto is nu in balbezit. Rosendo onderschept slim de pass. Rosendo speelt de bal door. Guedes rent richting de bal. Guedes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Guedes onderschept slim de pass. Guedes met een sublieme pass. Semico rent richting de bal. Semico draait met de bal, schiet en ... Paal! Salema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Wolf 58%, Astros24 42%.
Red Wolf - Astros24 3:4