Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Depois da Linha Porto Crl FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Bregante is nu in balbezit. Bregante passt de bal met de wreef. Cotrim probeert naar een medespeler te passen. Chaviota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Depois da Linha - Porto Crl FC 1:0

10e minuut.
Cerquinho passt de bal zonder na te denken. Bregante is nu in balbezit. Chaviota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviota schiet op doel. Torres probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Semião rent richting de bal. da Maria onderschept slim de pass. da Maria probeert naar een medespeler te passen. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cotrim geeft de bal voor. da Maria kopt de bal weg. Ilharco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Torres rent richting de bal. Chaviota verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Ilharco ... Strafschop! Chaviota moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chaviota kan niet meer verder spelen. Franco komt het veld opgelopen. Bregante kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Depois da Linha - Porto Crl FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depois da Linha 49%, Porto Crl FC 51%.
Depois da Linha - Porto Crl FC 2:0

67e minuut.
Papelão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cotrim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bregante rent richting de bal. Bregante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Depois da Linha 51%, Porto Crl FC 49%.
Depois da Linha - Porto Crl FC 2:0