Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astros24 Briosa FC
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Lobeira verovert de bal door een tackle van achteren. Aldana rent richting de bal. Aldana met een sublieme pass. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lagarto rent richting de bal. Lagarto passt de bal met de wreef. Sacadura Cabral rent richting de bal. Sacadura Cabral draait met de bal, schiet en ... Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Briosa FC 1:0

27e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes passt de bal zonder na te denken. Sortudo rent richting de bal. Sortudo schiet op doel. Salema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bettencourt onderschept slim de pass. Bettencourt geeft een hoge lob. Lobeira heeft problemen om de bal te vangen. Sacadura Cabral is nu in balbezit. Sacadura Cabral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Briosa FC 2:0

38e minuut.
Lobeira verovert de bal door een tackle van achteren. Sacadura Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Sacadura Cabral draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cadoro de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Briosa FC 3:0

40e minuut.
Lagarto rent richting de bal. Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes met een sublieme pass. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Briosa FC 3:1

44e minuut.
Magro rent richting de bal. Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldes probeert naar een medespeler te passen. Sortudo rent richting de bal. Sortudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros24 49%, Briosa FC 51%.
Astros24 - Briosa FC 3:1

58e minuut.
Lobeira verovert de bal door een tackle van achteren. Lagarto verovert de bal door een tackle van achteren. Lagarto met een sublieme pass. Sacadura Cabral is nu in balbezit. Sacadura Cabral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pegas met een snelle inworp. Magro is nu in balbezit. Giraldes speelt de bal door. Sortudo rent richting de bal. Sortudo draait met de bal, schiet en ... Salema probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcaide verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros24 - Briosa FC 3:2

69e minuut.
Giraldes speelt de bal door. Guerreiro is nu in balbezit. Fintas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fintas krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sortudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capitão is nu in balbezit. Aldana onderschept slim de pass. Sortudo is nu in balbezit. Sortudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fintas geeft een lange en hoge pass. Aldana met een sublieme pass. Pegas met een sublieme pass. Sortudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sortudo haalt uit met een fantastische trap. Salema bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros24 51%, Briosa FC 49%.
Astros24 - Briosa FC 3:2