Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vindimas FC Red Wolf
Nova Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Curipán geeft de bal voor. Cambraia kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilares de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
da Atouguia met de inworp. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia geeft een hoge lob. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 1:0

10e minuut.
Fajardo draait met de bal, schiet en ... Calado speelt de bal door. Alavedra kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Calado trapt de bal weg. Alavedra kopt de bal weg. Salgueirinho heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Calado met een harde bal richting middenveld. Curipán kopt de bal weg. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Calado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Levezinho de bal. Vilares rent richting de bal. Vilares draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cambraia met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgueirinho is nu in balbezit. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, da Atouguia zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 2:0

27e minuut.
Salgueirinho geeft de bal voor. Inworp. da Atouguia met een snelle inworp. Cambraia is nu in balbezit. Cambraia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
da Atouguia kopt de bal weg. Rosendo probeert de bal met de borst te controleren. Cambraia is nu in balbezit. Cambraia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 3:0

29e minuut.
da Atouguia onderschept slim de pass. da Atouguia geeft een lange en hoge pass. Daar is Lamarão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. da Atouguia neemt de hoekschop. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 4:0

33e minuut.
Catinca geeft de bal voor. Daar is Cambraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alavedra met een sublieme pass. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 5:0

35e minuut.
Linhares passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cambraia de bal. Cambraia probeert naar een medespeler te passen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alavedra is nu in balbezit. Alavedra met een sublieme pass. da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 6:0

42e minuut.
Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares onderschept slim de pass. Vilares speelt de bal door. Cambraia is nu in balbezit. Cambraia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is da Atouguia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Atouguia passt de bal zonder na te denken. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 15%, Red Wolf 85%.
Vindimas FC - Red Wolf 6:0

49e minuut.
Salgueirinho passt de bal met de wreef. Alavedra is nu in balbezit. Alavedra speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia onderschept slim de pass. Cambraia passt de bal zonder na te denken. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Scaglione komt het veld opgelopen. Minić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ermito heeft problemen om de bal te vangen. Ermito geeft een hoge lob. Scaglione kan de bal niet met de borst controleren. Semico is nu in balbezit. Semico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Lamarão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamarão is nu in balbezit. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Calado bokst de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Levezinho probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 7:0

74e minuut.
Minić passt de bal zonder na te denken. Cambraia is nu in balbezit. Cambraia met een sublieme pass. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - Red Wolf 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 23%, Red Wolf 77%.
Vindimas FC - Red Wolf 8:0