Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: IVECO FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1054
IVECO FC Depois da Linha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


30e minuut.
Na een snelle pass probeert Bregante de bal onder controle te krijgen. Franco is nu in balbezit. Tomba is nu in balbezit. Franco onderschept slim de pass. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Feijó passt de bal met de wreef. Daar is Corado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corado speelt de bal door. Bomba is nu in balbezit. Bomba schiet op doel. Varandas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVECO FC 57%, Depois da Linha 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IVECO FC - Depois da Linha 0:0

51e minuut.
Apolinario is nu in balbezit. Corado onderschept slim de pass. Teles bereikt de bal nog maar net als eerste. Corado onderschept slim de pass. Corado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Franco is nu in balbezit. Escada verovert de bal door een tackle van achteren. Avelim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Escada met de inworp. Avelim bereikt de bal nog maar net als eerste. Teles is nu in balbezit. Avelim verovert de bal door een tackle van achteren. Avelim geeft een hoge lob. Varandas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vilanova geeft de bal voor. Inworp. Damasceno met de inworp. Corado rent richting de bal. Corado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Corado onderschept slim de pass. Bomba rent richting de bal. Lage maakt een afschuwelijke overtreding. Lage krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tomba met de inworp. Damasceno rent richting de bal. Damasceno geeft een hoge lob. Bomba is nu in balbezit. Bomba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sacavim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teles de bal. Corado is nu in balbezit. Bomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Escada heeft problemen om de bal te vangen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Escada onderschept slim de pass. Bregante rent richting de bal. Bregante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IVECO FC - Depois da Linha 0:1

90e minuut.
Tomba rent richting de bal. Pala rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Bregante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVECO FC 43%, Depois da Linha 57%.
IVECO FC - Depois da Linha 0:1