Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Astros Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2677
Astros Unidos da Chincha
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Alface speelt de bal door. Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilha probeert naar een medespeler te passen. Nobel Paz rent richting de bal. Nobel Paz draait met de bal, schiet en ... Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros - Unidos da Chincha 0:1

30e minuut.
Cabaçinhas kopt de bal weg. Quintas bereikt de bal nog maar net als eerste. Quezado onderschept slim de pass. Quezado haalt uit met een fantastische trap. Vultão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astros - Unidos da Chincha 1:1

42e minuut.
Santarém probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taralhouco verovert de bal door een tackle van achteren. Taralhouco met een sublieme pass. Correia de Sa is nu in balbezit. Correia de Sa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros 40%, Unidos da Chincha 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astros - Unidos da Chincha 1:1

51e minuut.
Cotorim heeft problemen om de bal te vangen. Moita bereikt de bal nog maar net als eerste. Moita speelt de bal door. Correia de Sa rent richting de bal. Correia de Sa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Moita de bal. Moita geeft een lange en hoge pass. Bogarim met een sublieme pass. Quezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quezado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vultão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Alface is nu in balbezit. da Atouguia rent richting de bal. da Atouguia passt de bal zonder na te denken. Bilha rent richting de bal. Bilha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Canavarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogarim is nu in balbezit. Bilha onderschept slim de pass. Bilha geeft een hoge lob. Figo bokst de bal weg. Nobel Paz rent richting de bal. Nobel Paz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astros - Unidos da Chincha 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astros 51%, Unidos da Chincha 49%.
Astros - Unidos da Chincha 1:2