Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto Crl FC Vindimas FC
Normal Tactiek Nova
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 40.3
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Fajardo draait met de bal, schiet en ... Torres probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Findorák zal de hoekschop nemen. Fajardo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
van Nederland rent richting de bal. van Nederland passt de bal in één keer door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cerquinho is nu in balbezit. Alavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Alavedra met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Curipán geeft een hoge lob. Cerquinho is nu in balbezit. Cerquinho geeft een hoge lob. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra passt de bal zonder na te denken. Vilares is nu in balbezit. Vilares haalt uit met een fantastische trap. Ribadouro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:1

17e minuut.
Papelão passt de bal in één keer door. Findorák is nu in balbezit. Findorák geeft de bal voor. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ribadouro met een harde bal richting middenveld. van Nederland kopt de bal weg. Vilares is nu in balbezit. Vilares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alavedra rent richting de bal. Alavedra geeft een hoge lob. Vilares kopt de bal weg. Cambraia rent richting de bal. Cambraia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vilares kopt de bal weg. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo met een sublieme pass. Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák draait met de bal, schiet en ... Ribadouro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cerquinho is nu in balbezit. Cambraia rent richting de bal. Cambraia probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Findorák onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barros. Findorák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alavedra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fajardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:2

27e minuut.
Cerquinho rent richting de bal. Alavedra onderschept slim de pass. Vilares met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Ribadouro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:3

34e minuut.
Ilharco bereikt de bal nog maar net als eerste. Curipán verovert de bal door een tackle van achteren. Curipán geeft de bal voor. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fajardo probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:4

35e minuut.
Ilharco is nu in balbezit. Vilares verovert de bal door een tackle van achteren. Vilares speelt de bal door. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Torres met een harde bal richting middenveld. van Nederland kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilares de bal. Cambraia rent richting de bal. Cambraia draait met de bal, schiet en ... Ribadouro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Vilares heeft problemen om de bal te vangen. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Alavedra is nu in balbezit. Alavedra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vilares is nu in balbezit. Vilares passt de bal zonder na te denken. Cambraia controleert de bal met de borst. Cambraia schiet op doel. Ribadouro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:5

44e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal in één keer door. Vilares speelt de bal door. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Crl FC 77%, Vindimas FC 23%.
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:5

50e minuut.
Daar is Findorák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Findorák geeft de bal voor. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel. Ribadouro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Cambraia is nu in balbezit. Ilharco onderschept slim de pass. Ilharco geeft een hoge lob. Curipán speelt de bal door. van Nederland geeft een hoge lob. Ribadouro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
van Nederland kopt de bal weg. Fajardo kan de bal niet met de borst controleren. Cerquinho rent richting de bal. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Semião met de inworp. Ilharco met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. Ribadouro bokst de bal weg.

59e minuut.
Alavedra probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo schiet op doel. Ribadouro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:6

61e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares geeft een hoge lob. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Ribadouro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:7

62e minuut.
Scaglione komt het veld opgelopen. Minić komt het veld opgelopen. da Atouguia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mitra passt de bal in één keer door. Curipán bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesus maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, de Jesus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de Jesus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Ribadouro speelt de bal door. da Atouguia kopt de bal weg. Vilares rent richting de bal. Vilares draait met de bal, schiet en ... Ribadouro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:8

67e minuut.
Mitra passt de bal zonder na te denken. Cerquinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares schiet op doel. Ribadouro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:9

70e minuut.
da Atouguia kan de bal niet met de borst controleren. da Atouguia geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Ribadouro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:10

77e minuut.
Minić met een sublieme pass. Fajardo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Papelão ... Strafschop! Fajardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajardo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribadouro speelt de bal door. Minić kopt de bal weg. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:11

80e minuut.
Semião speelt de bal door. Ilharco bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nederland begaat een overtreding. Ilharco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ilharco kan niet meer verder spelen. Ruitas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Minić bereikt de bal nog maar net als eerste. Minić geeft een hoge lob. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Ribadouro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
da Atouguia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Atouguia geeft de bal voor. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel. Ribadouro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Barros speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papelão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papelão krijgt een gele kaart.

86e minuut.
da Atouguia kopt de bal weg. Minić bereikt de bal nog maar net als eerste. Minić geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Papelão de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Ribadouro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto Crl FC 86%, Vindimas FC 14%.
Porto Crl FC - Vindimas FC 0:12