Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:59
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Cromos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3091
Cromos Vindimas FC
Normal Tactiek Nova
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten solid
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Aviz geeft de bal voor. Findorák kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:1

6e minuut.
van Nederland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Atouguia probeert naar een medespeler te passen. Findorák probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agulheiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Findorák speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Vilares de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambraia rent richting de bal. Cambraia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fortinho is nu in balbezit. Fortinho geeft de bal voor. da Atouguia probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Podolák probeert de bal aan de voet te houden. Curipán is nu in balbezit. Curipán met een sublieme pass. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilares geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
de Melo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cueca de bal. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:2

31e minuut.
Vilares verovert de bal door een tackle van achteren. Vilares speelt de bal door. Aviz rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Findorák met de inworp. Real Sampaio is nu in balbezit. da Atouguia onderschept slim de pass. da Atouguia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Cueca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Atouguia met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:3

38e minuut.
Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Findorák probeert naar een medespeler te passen. Cambraia rent richting de bal. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:4

45e minuut.
Vilares is nu in balbezit. Cambraia rent richting de bal. Vilares probeert naar een medespeler te passen. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 71%, Vindimas FC 29%.
Cromos - Vindimas FC 0:4

52e minuut.
van Nederland speelt de bal door. Cambraia is nu in balbezit. de Melo is nu in balbezit. Cambraia verovert de bal door een tackle van achteren. Cambraia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Agulheiro trapt de bal weg. Findorák kopt de bal weg. Fajardo probeert de bal aan de voet te houden. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:5

55e minuut.
speelt de bal door. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:6

56e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Cambraia is nu in balbezit. Vilares met een sublieme pass. Findorák rent richting de bal. Findorák geeft een lange en hoge pass. Agulheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:7

58e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal met de wreef. Vilares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia haalt uit met een fantastische trap. Agulheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Doeltrap. Minić komt het veld opgelopen.

79e minuut.
van Nederland geeft een hoge lob. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro geeft een hoge lob. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Findorák bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. de Melo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambraia rent richting de bal. Cambraia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Curipán probeert de bal met de borst te controleren. Curipán geeft een lange en hoge pass. Cambraia kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
van Nederland rent richting de bal. van Nederland geeft een lange en hoge pass. Fortinho heeft problemen om de bal te vangen. Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cromos - Vindimas FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cromos 62%, Vindimas FC 38%.
Cromos - Vindimas FC 0:8