Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Clube da Estrada Grupo Desportivo Valcavalense
sce Tactiek prova
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 43.4
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


23e minuut.
Sermenho rent richting de bal. Corte-Real met een sublieme pass. Carregadas rent richting de bal. Carregadas passt de bal met de wreef. Magarreiro is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carrasqueira zal de hoekschop nemen. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Veiga geeft een hoge lob. Magarreiro is nu in balbezit. Nelsson is nu in balbezit. Carregadas verovert de bal door een tackle van achteren. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - Grupo Desportivo Valcavalense 0:1

28e minuut.
Magarreiro rent richting de bal. Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre speelt de bal door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Clube da Estrada - Grupo Desportivo Valcavalense 1:1

28e minuut.
Magarreiro met een sublieme pass. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas passt de bal zonder na te denken. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sermenho onderschept slim de pass. Sermenho met een sublieme pass. Daar is Carregadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - Grupo Desportivo Valcavalense 1:2

38e minuut.
Laub geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sermenho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corte-Real geeft een hoge lob. Carregadas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sermenho rent richting de bal. Sermenho passt de bal zonder na te denken. Carregadas rent richting de bal. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Carrasqueira de bal. Ceia is nu in balbezit. Ceia passt de bal met de wreef. Wichary is nu in balbezit. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube da Estrada 54%, Grupo Desportivo Valcavalense 46%.
Sporting Clube da Estrada - Grupo Desportivo Valcavalense 1:2

47e minuut.
Limpinho onderschept slim de pass. Ceia rent richting de bal. Ceia met een sublieme pass. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Shchaveliov trapt de bal weg. Ceia kopt de bal weg. Oasenegre speelt de bal door. Krukowski rent richting de bal. Krukowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oasenegre met een sublieme pass. Krukowski rent richting de bal. Krukowski passt de bal zonder na te denken. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sermenho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Nelsson de bal. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas geeft de bal voor. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Clube da Estrada - Grupo Desportivo Valcavalense 1:3

77e minuut.
Krukowski passt de bal met de wreef. Ceia rent richting de bal. Ceia met een sublieme pass. Wichary is nu in balbezit. Wichary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Clube da Estrada 43%, Grupo Desportivo Valcavalense 57%.
Sporting Clube da Estrada - Grupo Desportivo Valcavalense 1:3