Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Outra Vez Gato Sapato
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.9
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Valejo rent richting de bal. Valejo passt de bal in één keer door. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim draait met de bal, schiet en ... da Encarnação probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Couraga is nu in balbezit. Couraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Outra Vez - Gato Sapato 0:1

9e minuut.
Geraldes geeft een hoge lob. Couraga rent richting de bal. Praça verovert de bal door een tackle van achteren. Praça geeft een hoge lob. Migueis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Argolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Caeiro probeert naar een medespeler te passen. Migueis rent richting de bal. Migueis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Caeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo begaat een overtreding. Caeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. da Encarnação rent richting de bal. Santarim onderschept slim de pass. Santarim passt de bal in één keer door. Paal!

37e minuut.
Klungelig pakt Praça de bal. Santarim is nu in balbezit. Santarim speelt de bal door. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraga schiet op doel. Salazaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Serralheiro neemt de hoekschop. Couraga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outra Vez 59%, Gato Sapato 41%.
Outra Vez - Gato Sapato 0:1

48e minuut.
Argolo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fardilha de bal onder controle te krijgen. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis draait met de bal, schiet en ... Bordeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Outra Vez - Gato Sapato 1:1

54e minuut.
Fardilha probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Argolo met een snelle inworp. Praça rent richting de bal. Praça geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lanceiros rent richting de bal. Lanceiros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perfeito de bal. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis schiet op doel. Bordeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Salazaredo trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caeiro met een snelle inworp. Fardilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fardilha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Geraldes met een harde bal richting middenveld. Serralheiro kopt de bal weg. Santarim is nu in balbezit. Ponte Velha is nu in balbezit. Ponte Velha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outra Vez 47%, Gato Sapato 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Outra Vez - Gato Sapato 1:1