Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Corvos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1662
Corvos Kebeki United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Campilho geeft de bal voor. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Roseima is nu in balbezit. Roseima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Kebeki United 1:0

7e minuut.
Rendo probeert naar een medespeler te passen. Favela is nu in balbezit. Roseima verovert de bal door een tackle van achteren. Margal is nu in balbezit. Margal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rendo rent richting de bal. Margal onderschept slim de pass. Favela is nu in balbezit. Margal onderschept slim de pass. Margal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Campos geeft de bal voor. Canal is nu in balbezit. Canal met een sublieme pass. Esperança rent richting de bal. Esperança draait met de bal, schiet en ... Ponta Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ponta Seca met een harde bal richting middenveld. Daar is Margal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conteiro probeert naar een medespeler te passen. Esperança rent richting de bal. Esperança draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Margal is nu in balbezit. Margal probeert naar een medespeler te passen. dos Buzios is nu in balbezit. Roseima verovert de bal door een tackle van achteren. Roseima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Favela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neni rent richting de bal. Neni geeft een lange en hoge pass. Roseima rent richting de bal. Roseima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Conteiro passt de bal in één keer door. Esperança bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacheiro is nu in balbezit. Esperança onderschept slim de pass. Esperança schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Cavaca geeft een lange en hoge pass. Neni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Favela probeert naar een medespeler te passen. Canal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 49%, Kebeki United 51%.
Corvos - Kebeki United 1:0

47e minuut.
Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Favela speelt de bal door. Esperança rent richting de bal. Conteiro is nu in balbezit. Conteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corvos - Kebeki United 1:1

51e minuut.
Conteiro onderschept slim de pass. Queiroga rent richting de bal. Met opzet legt Conteiro zijn tegenspeler op de grond. Conteiro krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Roseima is nu in balbezit. Margal is nu in balbezit. dos Buzios bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. Margal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Kebeki United 2:1

76e minuut.
Campilho met een sublieme pass. Ponta Seca probeert naar een medespeler te passen. Neni bereikt de bal nog maar net als eerste. Conteiro onderschept slim de pass. Conteiro haalt uit met een fantastische trap. Ponta Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Cavaca de bal. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. Margal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Kebeki United 3:1

81e minuut.
Cavaca geeft een hoge lob. Neni bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperança verovert de bal door een tackle van achteren. Conteiro rent richting de bal. Conteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Conteiro rent richting de bal. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaca is nu in balbezit. Margal is nu in balbezit. Margal haalt uit met een fantastische trap. Amarante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 52%, Kebeki United 48%.
Corvos - Kebeki United 3:1