Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
body shot Grupo Desportivo Valcavalense
523 Tactiek prova
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 41.1
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


24e minuut.
Carvoeiro geeft de bal voor. Carregadas kopt de bal weg. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lewis zal de hoekschop nemen. Bedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Baraniecki de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Limpinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais met een sublieme pass. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Grupo Desportivo Valcavalense 0:1

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Limpinho trapt de bal weg. Corte-Real kopt de bal weg. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bult geeft een lange en hoge pass. Şandru is nu in balbezit. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Cisneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Azinhais passt de bal in één keer door. Kubełek rent richting de bal. Kubełek speelt de bal door. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
body shot - Grupo Desportivo Valcavalense 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 40%, Grupo Desportivo Valcavalense 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
body shot - Grupo Desportivo Valcavalense 1:1

51e minuut.
Bult met een sublieme pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal in één keer door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bult is nu in balbezit. Carregadas onderschept slim de pass. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Roches passt de bal met de wreef. Zila rent richting de bal. Zila geeft een lange en hoge pass. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Azinhais is nu in balbezit. Azinhais met een sublieme pass. Zila is nu in balbezit. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lucian niet meer kan verder spelen. Siwek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Şandru speelt de bal door. Corte-Real rent richting de bal. Carregadas is nu in balbezit. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Şandru met de inworp. Lewis speelt de bal door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Grupo Desportivo Valcavalense 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 57%, Grupo Desportivo Valcavalense 43%.
body shot - Grupo Desportivo Valcavalense 2:1