Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: bolabola Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2595
bolabola Sporting Clube da Estrada
Normal Tactiek sce
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
16.8 gemiddelde waardering 36.8
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Ceia is nu in balbezit. Ceia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gralho de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wichary geeft een hoge lob. Daar is Marrequinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre speelt de bal door. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Felgueiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski geeft een hoge lob. Wichary is nu in balbezit. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:1

11e minuut.
Pávek rent richting de bal. Pávek geeft een lange en hoge pass. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Cesário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:2

14e minuut.
Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:3

18e minuut.
Ceia speelt de bal door. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre speelt de bal door. Krukowski kan de bal niet met de borst controleren. Krukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:4

21e minuut.
Wichary onderschept slim de pass. Wichary speelt de bal door. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Cesário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:5

24e minuut.
Baszkowski rent richting de bal. Ceia is nu in balbezit. Sangue maakt een afschuwelijke overtreding. Sangue krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre heeft problemen om de bal te vangen. Oasenegre met een sublieme pass. Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Krukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal in één keer door. Wichary heeft problemen om de bal te vangen. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:6

34e minuut.
Dorneles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorneles geeft de bal voor. Felgueiras probeert de bal aan de voet te houden. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Cesário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:7

36e minuut.
Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Pávek is nu in balbezit. Pávek geeft een hoge lob. Wichary maakt een snoekduik en kopt de bal. Cesário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dorneles rent richting de bal. Pávek verovert de bal door een tackle van achteren. Pávek speelt de bal door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski passt de bal in één keer door. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ... Cesário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:8

41e minuut.
Ceia passt de bal met de wreef. Felgueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krukowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolabola 83%, Sporting Clube da Estrada 17%.
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:8

51e minuut.
Laub met een snelle inworp. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal in één keer door. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Doeltrap. Cesário met een harde bal richting middenveld. Braganga probeert naar een medespeler te passen. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Oasenegre kopt de bal weg. Klungelig pakt Krukowski de bal. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary draait met de bal, schiet en ... Oliveira Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nędza speelt de bal door. Ceia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceia geeft de bal voor. Oasenegre met een sublieme pass. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ceia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:9

88e minuut.
Ceia rent richting de bal. Ceia geeft een lange en hoge pass. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oliveira Salazar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Pávek met de inworp. Nędza geeft de bal voor. Krukowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cesário maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolabola 81%, Sporting Clube da Estrada 19%.
bolabola - Sporting Clube da Estrada 0:9