Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebeki United Winners2024
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Favela is nu in balbezit. Carapinheiro onderschept slim de pass. Carapinheiro speelt de bal door. Vau is nu in balbezit. Vau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Winners2024 0:1

9e minuut.
Gangoso rent richting de bal. Conteiro rent richting de bal. Conteiro passt de bal in één keer door. Esperança bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperança draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Conteiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nabais komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Madruga onderschept slim de pass. Madruga probeert naar een medespeler te passen. Castanheiro is nu in balbezit. Esperança verovert de bal door een tackle van achteren. Esperança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kebeki United - Winners2024 1:1

15e minuut.
Rendo met een snelle inworp. Cavaca rent richting de bal. Carapinheiro begaat een overtreding. Carapinheiro krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cavaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavaca met een snel genomen vrije trap. Madruga kan de bal niet met de borst controleren. Esperança rent richting de bal. Esperança schiet op doel. Frades probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arouca bokst de bal weg.

22e minuut.
dos Buzios geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmou met de inworp. Carapinheiro is nu in balbezit. Carapinheiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Carrelhas passt de bal in één keer door. Castanheiro heeft problemen om de bal te vangen. Esperança rent richting de bal. Esperança haalt uit met een fantastische trap. Arouca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Winners2024 2:1

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leote zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Favela de bal. Canal is nu in balbezit. Canal schiet op doel. Arouca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frades heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Winners2024 3:1

44e minuut.
Madruga met een sublieme pass. Gangoso is nu in balbezit. Gangoso probeert naar een medespeler te passen. Vau is nu in balbezit. Vau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amarante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 44%, Winners2024 56%.
Kebeki United - Winners2024 3:1

48e minuut.
Gangoso verovert de bal door een tackle van achteren. Favela is nu in balbezit. Gangoso onderschept slim de pass. Carapinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Winners2024 3:2

88e minuut.
Rendo geeft de bal voor. Codorniga is nu in balbezit. Esperança onderschept slim de pass. Nabais is nu in balbezit. Nabais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 51%, Winners2024 49%.
Kebeki United - Winners2024 3:2