Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Outra Vez Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2412
Outra Vez Qwerty Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ceita is nu in balbezit. Argolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Argolo speelt de bal door. Migueis rent richting de bal. Migueis schiet op doel. Macieira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coxo rent richting de bal. Coxo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Carapeta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Russa is nu in balbezit. Praça onderschept slim de pass. Praça probeert naar een medespeler te passen. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Migueis schiet op doel. Macieira bokst de bal weg.

8e minuut.
Carapeta kopt de bal weg. Daar is Russa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migueis is nu in balbezit. Migueis haalt uit met een fantastische trap. Macieira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Outra Vez - Qwerty Team 1:0

10e minuut.
Carrazedo rent richting de bal. Carrazedo probeert naar een medespeler te passen. Migueis is nu in balbezit. Migueis schiet op doel. Macieira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Carrazedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponte Velha komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ceita geeft een hoge lob. Lufinha rent richting de bal. Farto is nu in balbezit. Lufinha verovert de bal door een tackle van achteren. Lufinha draait met de bal, schiet en ... Salazaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Praça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almada Negreiros rent richting de bal. Praça begaat een overtreding. Praça krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Valejo probeert naar een medespeler te passen. Migueis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapeta is nu in balbezit. Migueis onderschept slim de pass. Migueis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Penetrante probeert naar een medespeler te passen. Coxo is nu in balbezit. Coxo geeft de bal voor. Lufinha rent richting de bal. Lufinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outra Vez 48%, Qwerty Team 52%.
Outra Vez - Qwerty Team 1:0

49e minuut.
Farto verovert de bal door een tackle van achteren. Farto met een sublieme pass. Migueis rent richting de bal. Migueis schiet op doel. Machadinha probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Coxo geeft een hoge lob. Geraldes is nu in balbezit. Almada Negreiros rent richting de bal. Lufinha rent richting de bal. Lufinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valejo onderschept slim de pass. Trancoso rent richting de bal. Valejo begaat een overtreding. Valejo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outra Vez 49%, Qwerty Team 51%.
Outra Vez - Qwerty Team 1:0