Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerClub Kebeki United
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Favela. Santa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortês zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrigo onderschept slim de pass. Carrigo haalt uit met een fantastische trap. Amarante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Kebeki United 1:0

26e minuut.
Carrigo probeert naar een medespeler te passen. Cacho rent richting de bal. Cacho speelt de bal door. Esperança is nu in balbezit. Esperança draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sequeira geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavaca de bal. Cavaca probeert naar een medespeler te passen. Carrigo is nu in balbezit. Carrigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Kebeki United 2:0

31e minuut.
Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro passt de bal met de wreef. Carrigo rent richting de bal. Carrigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Kebeki United 3:0

32e minuut.
Esperança probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nabais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrigo onderschept slim de pass. Carrigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nabais bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa. Nabais raakt geblesseerd tijdens het duel. Favela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Esperança is nu in balbezit. Esperança schiet op doel. Celeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Fozica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Kebeki United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 58%, Kebeki United 42%.
JokerClub - Kebeki United 3:1

48e minuut.
Nabais raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonilha komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Canal met de inworp. Carrigo speelt de bal door. Marmeleiro is nu in balbezit. Klungelig pakt Marmeleiro de bal. Marmeleiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Celeiro trapt de bal weg. Santa kopt de bal weg. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Kebeki United 3:2

73e minuut.
Durces is nu in balbezit. Durces geeft een lange en hoge pass. Cortês heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Amarante trapt de bal weg. Cortês kopt de bal weg. Sequeira probeert de bal aan de voet te houden. Carrigo rent richting de bal. Carrigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cortês rent richting de bal. Cortês passt de bal zonder na te denken. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ... Celeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 56%, Kebeki United 44%.
JokerClub - Kebeki United 3:2