Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners2024 Corvos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fama. Fama krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Neni passt de bal met de wreef. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga onderschept slim de pass. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Castanheiro is nu in balbezit. Neni onderschept slim de pass. Margal is nu in balbezit. Daar is Roseima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roseima haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 56%, Corvos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners2024 - Corvos 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Roseima de bal. Madruga is nu in balbezit. Roseima begaat een overtreding. Madruga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

49e minuut.
Margal passt de bal zonder na te denken. Fama is nu in balbezit. Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fama verovert de bal door een tackle van achteren. Fama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga probeert naar een medespeler te passen. Margal is nu in balbezit. Margal heeft problemen om de bal te vangen. Margal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Corvos 0:1

65e minuut.
Vau speelt de bal door. Fama rent richting de bal. Roseima rent richting de bal. Roseima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Corvos 0:2

77e minuut.
Gentil bereikt de bal nog maar net als eerste. Malheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Malheiro met een sublieme pass. Roseima is nu in balbezit. Roseima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners2024 - Corvos 0:3

86e minuut.
Klungelig pakt Marmou de bal. Néné is nu in balbezit. Marmou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Néné raakt geblesseerd tijdens het duel. Neni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners2024 55%, Corvos 45%.
Winners2024 - Corvos 0:3