Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gato Sapato Grupo Desportivo Valcavalense
442 Tactiek prova
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 39
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
Caeiro probeert naar een medespeler te passen. Ponte Velha rent richting de bal. Met opzet legt Magarreiro zijn tegenspeler op de grond. Magarreiro krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ponte Velha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabaçinhas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santarim kopt de bal weg. Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Miguel speelt de bal door. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro passt de bal zonder na te denken. Carregadas rent richting de bal. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:1

22e minuut.
Magarreiro met een sublieme pass. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas passt de bal in één keer door. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bordeira trapt de bal weg van het doel. Miguel is nu in balbezit. Miguel geeft een lange en hoge pass. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fardilha geeft een lange en hoge pass. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Carregadas rent richting de bal. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Bordeira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:2

33e minuut.
Magarreiro met een sublieme pass. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas met een sublieme pass. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:3

38e minuut.
Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Chilco rent richting de bal. Carregadas onderschept slim de pass. Carregadas schiet op doel. Bordeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 58%, Grupo Desportivo Valcavalense 42%.
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:4

48e minuut.
Doeltrap. Bordeira met een harde bal richting middenveld. Carrasqueira kopt de bal weg. Carregadas probeert de bal met de borst te controleren. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sardento bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real onderschept slim de pass. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:5

60e minuut.
Sermenho rent richting de bal. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real passt de bal met de wreef. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Miguel kopt de bal weg. Daar is Chilco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carregadas is nu in balbezit. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real geeft de bal voor. Klungelig pakt Carregadas de bal. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:6

71e minuut.
Klungelig pakt Limpinho de bal. Limpinho geeft een lange en hoge pass. Magarreiro is nu in balbezit. Daar is Magarreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magarreiro geeft een lange en hoge pass. Bordeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Carvoeiro geeft een hoge lob. Carregadas rent richting de bal. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap. Bordeira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Chilco bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Limpinho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fardilha met een snelle inworp. Couraga rent richting de bal. Couraga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Limpinho met een harde bal richting middenveld. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real geeft een hoge lob. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ponte Velha met een sublieme pass. Carrasqueira met een sublieme pass. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Perfeito geeft een lange en hoge pass. Castinho geeft een lange en hoge pass. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Serralheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castinho onderschept slim de pass. Sermenho speelt de bal door. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 68%, Grupo Desportivo Valcavalense 32%.
Gato Sapato - Grupo Desportivo Valcavalense 0:6