Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: body shot Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1564
body shot Winners2024
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 20.5
goed Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Frades onderschept slim de pass. Lewis onderschept slim de pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Castanheiro probeert de bal aan de voet te houden. Bedra rent richting de bal. Bedra speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Arouca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Madruga is nu in balbezit. Feio onderschept slim de pass. Feio speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Şandru passt de bal zonder na te denken. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis passt de bal zonder na te denken. Daar is Baraniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio schiet op doel. Arouca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bedra onderschept slim de pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... Arouca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Feio rent richting de bal. Frades onderschept slim de pass. Frades geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şandru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Şandru de bal. Sintra rent richting de bal. Sintra geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bedra rent richting de bal. Castanheiro onderschept slim de pass. Castanheiro probeert naar een medespeler te passen. Carapinheiro rent richting de bal. Carapinheiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra speelt de bal door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Frades probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gangoso verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparri verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparri probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 1:0

35e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Arouca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 2:0

37e minuut.
Kubełek kopt de bal weg. Daar is Castanheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra probeert naar een medespeler te passen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 3:0

42e minuut.
Lewis passt de bal met de wreef. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio passt de bal met de wreef. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zila is nu in balbezit. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra passt de bal met de wreef. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 16%, Winners2024 84%.
body shot - Winners2024 3:0

51e minuut.
Lewis rent richting de bal. Carrelhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bult met een snel genomen vrije trap. Codorniga kopt de bal weg. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis passt de bal in één keer door. Arouca bokst de bal weg.

58e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een lange en hoge pass. Frades heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 4:0

60e minuut.
Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Arouca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 5:0

62e minuut.
Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra speelt de bal door. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 6:0

66e minuut.
Lewis rent richting de bal. Lewis passt de bal zonder na te denken. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Arouca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Winners2024 7:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arouca trapt de bal weg van het doel. Şandru kopt de bal weg. Klungelig pakt Baraniecki de bal. Baraniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sintra kopt de bal weg. Feio kan de bal niet met de borst controleren. Feio passt de bal in één keer door. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bedra is nu in balbezit. Bedra passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Frades trapt de bal weg. Bedra kopt de bal weg. Castanheiro heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. De bal raakt de paal. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Madruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Madruga geeft de bal voor. Gangoso controleert de bal met de borst. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arouca trapt de bal weg van het doel. Bedra is nu in balbezit. Bedra met een sublieme pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Arouca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 35%, Winners2024 65%.
body shot - Winners2024 7:0