Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
body shot Qwerty Team
523 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten unsatisfactory
average Passen average
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Feio kopt de bal weg. Machadinha heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. Macieira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Qwerty Team 1:0

5e minuut.
Coxo is nu in balbezit. Feio onderschept slim de pass. Feio geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Macieira bokst de bal weg.

6e minuut.
Almada Negreiros is nu in balbezit. Sintra onderschept slim de pass. Sintra speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lewis neemt de hoekschop. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Macieira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gasparri kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceita de bal. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis passt de bal zonder na te denken. Sintra probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sintra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Machadinha de bal onder controle te krijgen. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 27%, Qwerty Team 73%.
body shot - Qwerty Team 1:0

49e minuut.
Bedra onderschept slim de pass. Bedra geeft een lange en hoge pass. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carapeta de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Sintra geeft een lange en hoge pass. Feio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Machadinha de bal onder controle te krijgen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Almada Negreiros rent richting de bal. Gasparri verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparri passt de bal in één keer door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Machadinha geeft de bal voor. Inworp. Feio met de inworp. Kubełek is nu in balbezit. Kubełek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ceita heeft problemen om de bal te vangen. Lewis rent richting de bal. Lewis passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Qwerty Team 2:0

65e minuut.
Zila is nu in balbezit. Zila geeft een lange en hoge pass. Trancoso kopt de bal weg. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewis is nu in balbezit. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki passt de bal met de wreef. Feio geeft een lange en hoge pass. Lewis is nu in balbezit. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Qwerty Team 3:0

79e minuut.
Russa verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra onderschept slim de pass. Bedra speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Macieira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki geeft een hoge lob. Sintra controleert de bal met de borst. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel. Macieira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
body shot - Qwerty Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: body shot 21%, Qwerty Team 79%.
body shot - Qwerty Team 4:0