Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebeki United Gato Sapato
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Sardento onderschept slim de pass. Esperança rent richting de bal. Cabaçinhas begaat een overtreding. Esperança raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Cabaçinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leote onderschept slim de pass. Leote geeft de bal voor. Conteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conteiro haalt uit met een fantastische trap. Bordeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Favela is nu in balbezit. Fardilha geeft een lange en hoge pass. Favela probeert de bal aan de voet te houden. Couraga rent richting de bal. Couraga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Campos rent richting de bal. Favela is nu in balbezit. Ponte Velha maakt een afschuwelijke overtreding. Ponte Velha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Conteiro passt de bal in één keer door. Esperança heeft problemen om de bal te vangen. Chilco bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperança onderschept slim de pass. Esperança haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Gato Sapato 1:0

39e minuut.
Rendo onderschept slim de pass. Ponte Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte Velha probeert naar een medespeler te passen. Santarim bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Caeiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canal met een snelle inworp. Conteiro heeft problemen om de bal te vangen. Conteiro geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bordeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 46%, Gato Sapato 54%.
Kebeki United - Gato Sapato 1:0

65e minuut.
Serralheiro is nu in balbezit. Rendo onderschept slim de pass. Sardento begaat een overtreding. Sardento krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Cavaca de bal. Cavaca met een sublieme pass. Conteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Conteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Gato Sapato 2:0

69e minuut.
Klungelig pakt Canal de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caeiro met een snelle inworp. Ponte Velha is nu in balbezit. Ponte Velha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ponte Velha kopt de bal weg. Couraga is nu in balbezit. Campos rent richting de bal. Couraga rent richting de bal. Couraga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Conteiro speelt de bal door. Esperança is nu in balbezit. Perfeito is nu in balbezit. Esperança onderschept slim de pass. Esperança draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 42%, Gato Sapato 58%.
Kebeki United - Gato Sapato 2:0