Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gato Sapato bolabola
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Perfeito geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabeleira met een snelle inworp. Azinhais rent richting de bal. Azinhais geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ponte Velha is nu in balbezit. Ponte Velha passt de bal zonder na te denken. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraga draait met de bal, schiet en ... Gralho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Ponte Velha geeft de bal voor. Cesário met een sublieme pass. Varjão rent richting de bal. Varjão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - bolabola 0:1

15e minuut.
Ponte Velha rent richting de bal. Ponte Velha passt de bal met de wreef. Couraga heeft problemen om de bal te vangen. Couraga schiet op doel. Cesário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gato Sapato - bolabola 1:1

29e minuut.
Ponte Velha kopt de bal weg. Santarim heeft problemen om de bal te vangen. Dorneles rent richting de bal. Santarim verovert de bal door een tackle van achteren. Santarim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Geada onderschept slim de pass. Geada speelt de bal door. Cabeleira geeft de bal voor. Varjão is nu in balbezit. Varjão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - bolabola 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 46%, bolabola 54%.
Gato Sapato - bolabola 1:2

55e minuut.
Cabaçinhas verovert de bal door een tackle van achteren. Ponte Velha is nu in balbezit. Ponte Velha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Couraga de bal. Couraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Geada is nu in balbezit. Serralheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Serralheiro geeft een hoge lob. Couraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Couraga schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cesário trapt de bal weg. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaçinhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabaçinhas krijgt een gele kaart. Azinhais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Braganga komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - bolabola 1:3

79e minuut.
Fardilha probeert de bal met de borst te controleren. Sangue is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fardilha. Fardilha krijgt een gele kaart. Sangue is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Braganga met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gato Sapato - bolabola 1:4

84e minuut.
Chilco geeft een lange en hoge pass. Ponte Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte Velha probeert naar een medespeler te passen. Couraga rent richting de bal. Couraga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gato Sapato 50%, bolabola 50%.
Gato Sapato - bolabola 1:4