Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerClub Qwerty Team
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salomão zal de hoekschop nemen. Fozica heeft problemen om de bal te vangen. Lufinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Russa rent richting de bal. Carrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrigo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marmeleiro de bal. Marmeleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cortês is nu in balbezit. Almada Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Lufinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mogas Querido speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salomão met een snelle inworp. Almada Negreiros rent richting de bal. Almada Negreiros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lufinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Machadinha met een harde bal richting middenveld. Almada Negreiros rent richting de bal. Mogas Querido begaat een overtreding. Mogas Querido krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Picamiolos rent richting de bal. Marmeleiro is nu in balbezit. Met opzet legt Russa zijn tegenspeler op de grond. Russa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Coxo is nu in balbezit. Carrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrigo met een sublieme pass. Marmeleiro heeft problemen om de bal te vangen. Marmeleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Qwerty Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 50%, Qwerty Team 50%.
JokerClub - Qwerty Team 1:0

66e minuut.
Mogas Querido bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmeleiro passt de bal met de wreef. Carrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrigo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Almada Negreiros rent richting de bal. Cortês verovert de bal door een tackle van achteren. Cortês probeert naar een medespeler te passen. Carrigo is nu in balbezit. Carrigo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerClub - Qwerty Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerClub 41%, Qwerty Team 59%.
JokerClub - Qwerty Team 2:0