Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kebeki United Sporting Clube da Estrada
Normal Tactiek sce
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krukowski de bal. Krukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:1

6e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft de bal voor. Cavaca heeft problemen om de bal te vangen. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel. Amarante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ceia is nu in balbezit. Ceia geeft een lange en hoge pass. Wichary is nu in balbezit. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Leote met een snelle inworp. Conteiro is nu in balbezit. Nelsson begaat een overtreding. Conteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavaca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Nędza geeft de bal voor. Krukowski rent richting de bal. Krukowski passt de bal zonder na te denken. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:2

15e minuut.
Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre passt de bal in één keer door. Krukowski rent richting de bal. Krukowski draait met de bal, schiet en ... Sequeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal in één keer door. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Esperança de bal. Conteiro rent richting de bal. Met opzet legt Wichary zijn tegenspeler op de grond. Wichary krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Oasenegre met een sublieme pass. Krukowski rent richting de bal. Krukowski probeert naar een medespeler te passen. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pávek is nu in balbezit. Pávek geeft een lange en hoge pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Ceia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:4

25e minuut.
Sequeira rent richting de bal. Cavaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaca met een sublieme pass. Wichary heeft problemen om de bal te vangen. Wichary haalt uit met een fantastische trap. Amarante bokst de bal weg.

27e minuut.
Wichary verovert de bal door een tackle van achteren. Wichary speelt de bal door. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski draait met de bal, schiet en ... Sequeira probeert de bal aan de voet te houden. Amarante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wichary is nu in balbezit. Oasenegre rent richting de bal. Wichary is nu in balbezit. Wichary draait met de bal, schiet en ... Amarante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:5

34e minuut.
Laub speelt de bal door. Klungelig pakt Wichary de bal. Wichary passt de bal in één keer door. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pávek kopt de bal weg. Krukowski controleert de bal met de borst. Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:6

37e minuut.
Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Conteiro rent richting de bal. Conteiro passt de bal zonder na te denken. Krukowski is nu in balbezit. Krukowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oasenegre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Botas komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Botas verovert de bal door een tackle van achteren. Botas met een sublieme pass. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski schiet op doel. Amarante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:7

45e minuut.
Ceia geeft de bal voor. Sequeira probeert de bal aan de voet te houden. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Amarante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 84%, Sporting Clube da Estrada 16%.
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:8

47e minuut.
Pávek onderschept slim de pass. Pávek geeft een lange en hoge pass. Ceia heeft problemen om de bal te vangen. Krukowski rent richting de bal. Krukowski passt de bal in één keer door. Amarante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Leote is nu in balbezit. Laub onderschept slim de pass. Laub geeft een lange en hoge pass. Wichary is nu in balbezit. Wichary haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Amarante trapt de bal weg van het doel. Conteiro kopt de bal weg. Quialhos is nu in balbezit. Esperança verovert de bal door een tackle van achteren. Esperança schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
dos Buzios geeft een hoge lob. Inworp. Pávek met de inworp. Laub geeft een lange en hoge pass. Krukowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:9

59e minuut.
Nędza verovert de bal door een tackle van achteren. Nędza geeft een hoge lob. Daar is Rendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichary is nu in balbezit. Wichary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Laub geeft de bal voor. Sequeira kopt de bal weg. Rendo heeft problemen om de bal te vangen. Pávek rent richting de bal. Pávek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Krukowski de bal. Krukowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rendo de bal. Wichary is nu in balbezit. Wichary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Favela probeert de bal met de borst te controleren. Cavaca rent richting de bal. Cavaca probeert naar een medespeler te passen. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Favela geeft een hoge lob. Leote rent richting de bal. Nędza begaat een overtreding. Nędza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kebeki United 78%, Sporting Clube da Estrada 22%.
Kebeki United - Sporting Clube da Estrada 0:9