Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grupo Desportivo Valcavalense Corvos
prova Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Cesarino geeft de bal voor. Inworp. Sermenho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carregadas controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 1:0

7e minuut.
Carregadas is nu in balbezit. Cacheiro is nu in balbezit. Carregadas onderschept slim de pass. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. Ponta Seca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 2:0

11e minuut.
Carregadas is nu in balbezit. Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real passt de bal in één keer door. Carregadas rent richting de bal. Carregadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 3:0

12e minuut.
Margal met een sublieme pass. Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Magarreiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Sermenho passt de bal met de wreef. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real passt de bal in één keer door. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 4:0

22e minuut.
Margal rent richting de bal. Azinhais onderschept slim de pass. Azinhais speelt de bal door. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 5:0

25e minuut.
Sermenho passt de bal zonder na te denken. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas passt de bal met de wreef. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Corte-Real passt de bal met de wreef. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 6:0

40e minuut.
Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cacheiro de bal. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 23%, Corvos 77%.
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 6:0

49e minuut.
Carrasqueira rent richting de bal. Carrasqueira geeft de bal voor. Klungelig pakt Capitulino de bal. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 7:0

55e minuut.
Neni bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais rent richting de bal. Azinhais passt de bal zonder na te denken. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Neni heeft problemen om de bal te vangen. Magarreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Magarreiro speelt de bal door. Carregadas rent richting de bal. Carregadas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sermenho rent richting de bal. Sermenho geeft een hoge lob. Carregadas kopt de bal weg. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro draait met de bal, schiet en ... Ponta Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Corte-Real probeert naar een medespeler te passen. Cacheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas onderschept slim de pass. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Ponta Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 8:0

62e minuut.
Carrasqueira rent richting de bal. Margal begaat een overtreding. Carrasqueira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Limpinho met een snel genomen vrije trap. Cacheiro is nu in balbezit. Corte-Real verovert de bal door een tackle van achteren. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap. Ponta Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 9:0

64e minuut.
Azinhais speelt de bal door. Cacheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas verovert de bal door een tackle van achteren. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real schiet op doel. Ponta Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Magarreiro de bal. Magarreiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 10:0

72e minuut.
Azinhais is nu in balbezit. Azinhais passt de bal met de wreef. Neni heeft problemen om de bal te vangen. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Azinhais passt de bal in één keer door. Carvoeiro rent richting de bal. Carvoeiro passt de bal in één keer door. Carregadas rent richting de bal. Carregadas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Corte-Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Corte-Real passt de bal met de wreef. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 11:0

86e minuut.
Corte-Real rent richting de bal. Queiroga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corte-Real is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magarreiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ponta Seca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 12:0

90e minuut.
Carregadas is nu in balbezit. Carregadas met een sublieme pass. Klungelig pakt Magarreiro de bal. Magarreiro met een sublieme pass. Corte-Real geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cacheiro heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas rent richting de bal. Carregadas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grupo Desportivo Valcavalense 20%, Corvos 80%.
Grupo Desportivo Valcavalense - Corvos 13:0