Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Corvos Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3001
Corvos Grupo Desportivo Valcavalense
Normal Tactiek prova
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 45.2
poor Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Azinhais met een sublieme pass. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real passt de bal in één keer door. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas draait met de bal, schiet en ... Ponta Seca bokst de bal weg. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real schiet op doel. Cacheiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 0:1

8e minuut.
Roseima bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga speelt de bal door. Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Carregadas schiet op doel. Ponta Seca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 0:2

17e minuut.
Daar is Cabedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasqueira is nu in balbezit. Neni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neni krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sermenho is nu in balbezit. Sermenho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Magarreiro de bal. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ponta Seca trapt de bal weg. Azinhais kopt de bal weg. Klungelig pakt Magarreiro de bal. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 0:3

29e minuut.
Corte-Real passt de bal met de wreef. Cacheiro onderschept slim de pass. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro schiet op doel. Ponta Seca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 0:4

34e minuut.
Margal heeft problemen om de bal te vangen. Neni rent richting de bal. Magarreiro onderschept slim de pass. Carregadas is nu in balbezit. Carregadas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cabedo rent richting de bal. Limpinho verovert de bal door een tackle van achteren. Limpinho speelt de bal door. Klungelig pakt Margal de bal. Margal schiet op doel. Cisneiro bokst de bal weg. Carvoeiro verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:4

39e minuut.
Neni is nu in balbezit. Magarreiro onderschept slim de pass. Magarreiro kan de bal niet met de borst controleren. Magarreiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Queiroga de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real speelt de bal door. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas schiet op doel. Cacheiro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 67%, Grupo Desportivo Valcavalense 33%.
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:5

46e minuut.
Cabedo is nu in balbezit. Limpinho onderschept slim de pass. Limpinho geeft een hoge lob. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Margal kopt de bal weg. Magarreiro probeert naar een medespeler te passen. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas schiet op doel. Corte-Real probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Magarreiro heeft problemen om de bal te vangen. Magarreiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Corte-Real de bal. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais rent richting de bal. Azinhais passt de bal met de wreef. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro haalt uit met een fantastische trap. Ponta Seca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Corte-Real passt de bal met de wreef. Sermenho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermenho met een sublieme pass. Daar is Carregadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carregadas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ponta Seca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:6

61e minuut.
Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real passt de bal zonder na te denken. Magarreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:7

65e minuut.
Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Queiroga is nu in balbezit. Carregadas verovert de bal door een tackle van achteren. Magarreiro is nu in balbezit. Magarreiro schiet op doel. Ponta Seca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corte-Real is nu in balbezit. Corte-Real draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Carrasqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasqueira probeert naar een medespeler te passen. Queiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais onderschept slim de pass. Azinhais met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Carregadas met een sublieme pass. Cacheiro rent richting de bal. Corte-Real onderschept slim de pass. Corte-Real haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:8

76e minuut.
Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas geeft een lange en hoge pass. Magarreiro rent richting de bal. Magarreiro schiet op doel. Ponta Seca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:9

82e minuut.
Carregadas heeft problemen om de bal te vangen. Corte-Real rent richting de bal. Corte-Real passt de bal met de wreef. Carregadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carregadas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Corte-Real passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carrasqueira de bal. Néné tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrasqueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Limpinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvos 70%, Grupo Desportivo Valcavalense 30%.
Corvos - Grupo Desportivo Valcavalense 1:9