Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Nego Marquinhos
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 45609
A.C. Castelluccio Juvense
NF 451 2DM 1W Tactiek 5-3-2 Criar 2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
76.5 gemiddelde waardering 78.1
uitstekend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen buitenaards


20e minuut.
Alemão met de inworp. Calabresa is nu in balbezit. Rogański onderschept slim de pass. Rogański geeft een lange en hoge pass. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Manrique speelt de bal door. Alemão kopt de bal weg. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rasori probeert naar een medespeler te passen. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft een lange en hoge pass. El Rasheed springt en kopt de bal. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Minoja is nu in balbezit. Minoja passt de bal met de wreef. Rasori speelt de bal door. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is de Partenon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Partenon geeft een lange en hoge pass. Daar is El Rasheed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Rasheed schiet op doel. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Castelluccio - Juvense 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Castelluccio 49%, Juvense 51%.
A.C. Castelluccio - Juvense 1:0

61e minuut.
Santos rent richting de bal. Taos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Walker-Peters komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Calabresa rent richting de bal. Calabresa passt de bal zonder na te denken. Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Castelluccio - Juvense 1:1

69e minuut.
Tylas met een sublieme pass. Minoja met een sublieme pass. Taos is nu in balbezit. Walker-Peters onderschept slim de pass. Walker-Peters schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorupka komt het veld opgelopen. Pantilimon komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vercammen speelt de bal door. Lipiński rent richting de bal. Lipiński passt de bal zonder na te denken. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Manrique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Skorupka geeft een hoge lob. Walker-Peters kopt de bal weg. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon schiet op doel. Manrique werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Walker-Peters rent richting de bal. Rasori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walker-Peters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vercammen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pantilimon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Castelluccio 49%, Juvense 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Castelluccio - Juvense 1:1