Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Grêmio-FBPA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38139
Grêmio-FBPA Expressinho Tricolor
5def Tactiek Só no Chutão
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
72.5 gemiddelde waardering 75.1
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


18e minuut.
Obrejan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leht komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Biskup is nu in balbezit. Biskup passt de bal in één keer door. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Barbosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferreira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 45%, Expressinho Tricolor 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grêmio-FBPA - Expressinho Tricolor 0:0

47e minuut.
Lionetto geeft een hoge lob. de Araújo rent richting de bal. Biever begaat een overtreding. Biever krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức probeert naar een medespeler te passen. da Europa is nu in balbezit. da Europa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Expressinho Tricolor 1:0

54e minuut.
Manguaça passt de bal in één keer door. Lionetto verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức geeft een lange en hoge pass. da Europa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

56e minuut.
Biskup probeert naar een medespeler te passen. Borges is nu in balbezit. Borges passt de bal met de wreef. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Norma komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Biever met de inworp. Phương Đức probeert naar een medespeler te passen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Europa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Barbosa speelt de bal door. da Europa rent richting de bal. Lionetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lionetto krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Phương Đức rent richting de bal. Inworp. Phương Đức met een snelle inworp. Manguaça geeft een hoge lob. da Europa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Expressinho Tricolor 2:0

74e minuut.
Manguaça passt de bal zonder na te denken. Biever probeert naar een medespeler te passen. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft de bal voor. da Europa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - Expressinho Tricolor 3:0

80e minuut.
da Europa passt de bal met de wreef. Lionetto verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Phương Đức neemt de hoekschop. Punho de Ferro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 38%, Expressinho Tricolor 62%.
Grêmio-FBPA - Expressinho Tricolor 3:0