Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41002
Atlético de Biribas ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK
20k Tactiek ATQ
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
70.8 gemiddelde waardering 64.3
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Cebanenco geeft de bal voor. Oliveros kopt de bal weg. Molak is nu in balbezit. Molak schiet op doel. Maravilha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maravilha trapt de bal weg. Janheden kopt de bal weg. Iug is nu in balbezit. Iug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maravilha niet meer kan verder spelen. Pranagal komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Villa met een sublieme pass. Mymon rent richting de bal. Batsalov onderschept slim de pass. Batsalov geeft een hoge lob. Iug kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Oliveros geeft een lange en hoge pass. Iug bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug schiet op doel. Pranagal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fengxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliveros. Oliveros krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Janheden rent richting de bal. Janheden geeft een lange en hoge pass. Molak kopt de bal weg. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 44%, ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 56%.
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 1:0

50e minuut.
Stančić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Dere de bal. Iug rent richting de bal. Iug haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 2:0

52e minuut.
Dere rent richting de bal. Dere passt de bal zonder na te denken. Malcher is nu in balbezit. Malcher draait met de bal, schiet en ... Pranagal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 3:0

57e minuut.
Malcher kopt de bal weg. Bărbat is nu in balbezit. Molak rent richting de bal. Molak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 4:0

58e minuut.
Cebanenco geeft een lange en hoge pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iug onderschept slim de pass. Janheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Janheden draait met de bal, schiet en ... Pranagal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Oliveros passt de bal in één keer door. Janheden met een sublieme pass. Villa rent richting de bal. Malcher onderschept slim de pass. Malcher haalt uit met een fantastische trap. Pranagal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iug rent richting de bal. Iug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 5:0

73e minuut.
Janheden met een sublieme pass. Klungelig pakt Batsalov de bal. Batsalov geeft de bal voor. Iug rent richting de bal. Iug schiet op doel. Pranagal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Dere probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Villa de bal onder controle te krijgen. Luty is nu in balbezit. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cebanenco geeft een hoge lob. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros passt de bal in één keer door. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher schiet op doel. Pranagal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético de Biribas 44%, ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 56%.
Atlético de Biribas - ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 6:0