Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto FC Viamonense APAE
5221 Tactiek 10) 433 doente
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 67
average Schieten brilliant
weak Passen outstanding
weak Verdedigen incredible


3e minuut.
Babik is nu in balbezit. Babik geeft de bal voor. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe rent richting de bal. Alexe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pedras ... Strafschop! Alexe raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbosa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:1

6e minuut.
Yakin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babik de bal. Babik geeft de bal voor. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz geeft een lange en hoge pass. Sobis kan de bal niet met de borst controleren. Ławnicak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Mayer met een sublieme pass. Pinedo rent richting de bal. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Babik met de inworp. Eriş geeft een hoge lob. Alexe heeft problemen om de bal te vangen. Alexe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Eriş verovert de bal door een tackle van achteren. Eriş geeft een hoge lob. Pedras heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Babik rent richting de bal. Babik geeft de bal voor. Salazar kopt de bal weg. Barbosa rent richting de bal. Barbosa schiet op doel. Panke bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Alexe rent richting de bal. Alexe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Romão de bal. Alexe rent richting de bal. Alexe passt de bal zonder na te denken. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eriş passt de bal met de wreef. Babik rent richting de bal. Babik speelt de bal door. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak onderschept slim de pass. Ławnicak speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexe is nu in balbezit. Alexe schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:3

37e minuut.
Paganel speelt de bal door. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer geeft een hoge lob. Barbosa krijgt zijn hoofd ertegen. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:4

42e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe geeft een lange en hoge pass. Santos is nu in balbezit. Barbosa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:5

45e minuut.
Paganel geeft de bal voor. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik passt de bal zonder na te denken. Alexe is nu in balbezit. Alexe schiet op doel. Panke bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 81%, APAE 19%.
Porto FC Viamonense - APAE 0:5

47e minuut.
Eriş kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Pedras rent richting de bal. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Panke trapt de bal weg. Mayer kopt de bal weg. Ławnicak geeft de bal voor. Alexe rent richting de bal. Alexe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:6

52e minuut.
Babik met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Barbosa begaat een overtreding. Barbosa krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Eriş probeert naar een medespeler te passen. Babik is nu in balbezit. Babik geeft een lange en hoge pass. Alexe rent richting de bal. Alexe schiet op doel. Panke bokst de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:7

55e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik geeft een lange en hoge pass. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ławnicak verovert de bal door een tackle van achteren. Ławnicak met een sublieme pass. Babik met een sublieme pass. Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ławnicak met een sublieme pass. Daar is Babik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babik geeft een lange en hoge pass. Alexe is nu in balbezit. Alexe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:8

63e minuut.
Ławnicak verovert de bal door een tackle van achteren. Ławnicak speelt de bal door. Babik rent richting de bal. Babik geeft een hoge lob. Alexe maakt een snoekduik en kopt de bal. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagaz met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pedras de bal onder controle te krijgen. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:9

67e minuut.
Sagaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Babik is nu in balbezit. Babik geeft een hoge lob. Barbosa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Alexe maakt een snoekduik en kopt de bal. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz geeft een lange en hoge pass. Ławnicak kopt de bal weg. Alexe heeft problemen om de bal te vangen. Alexe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:10

68e minuut.
Alexe speelt de bal door. Babik rent richting de bal. Babik geeft een lange en hoge pass. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Sobis rent richting de bal. Eriş onderschept slim de pass. Eriş geeft een lange en hoge pass. Panke bokst de bal weg.

71e minuut.
Panke probeert naar een medespeler te passen. Ławnicak kopt de bal weg. Eriş met een sublieme pass. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik geeft een hoge lob. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagaz probeert de bal met de borst te controleren. Barbosa rent richting de bal. Alexe is nu in balbezit. Alexe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:11

73e minuut.
Alexe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santos de bal. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:12

75e minuut.
Eriş probeert naar een medespeler te passen. Babik rent richting de bal. Babik geeft een hoge lob. Barbosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:13

78e minuut.
Norueguês geeft een lange en hoge pass. Alexe kopt de bal weg. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:14

79e minuut.
Klungelig pakt Sobis de bal. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa passt de bal met de wreef. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik geeft een lange en hoge pass. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:15

85e minuut.
Babik is nu in balbezit. Babik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alexe de bal. Alexe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sagaz de bal onder controle te krijgen. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - APAE 0:16

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panke trapt de bal weg. Ławnicak kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 85%, APAE 15%.
Porto FC Viamonense - APAE 0:16