Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: PSYCOTICO STADIUM
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 41999
Psycotico fc Ataíde F.C
tatica psyco Tactiek 5.3.2J
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
67.6 gemiddelde waardering 69.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Lozano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bostyn komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Evertson passt de bal zonder na te denken. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alen. Alen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Alves kopt de bal weg. Korženevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson onderschept slim de pass. Evertson geeft een hoge lob. Bostyn springt en kopt de bal. Garamvölgyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gołaś speelt de bal door. Evertson rent richting de bal. Anastasakos begaat een overtreding. Anastasakos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Evertson passt de bal met de wreef. Birse geeft een lange en hoge pass. Şekerci kopt de bal weg. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio draait met de bal, schiet en ... Calabuig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gołaś passt de bal zonder na te denken. Evertson rent richting de bal. Evertson passt de bal zonder na te denken. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Reekers speelt de bal door. Korženevskis rent richting de bal. Korženevskis met een sublieme pass. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio schiet op doel. Calabuig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Korženevskis passt de bal in één keer door. Nowotniak met een sublieme pass. Kuler met een sublieme pass. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson geeft de bal voor. Colţan springt en kopt de bal. Garamvölgyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Ataíde F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 52%, Ataíde F.C 48%.
Psycotico fc - Ataíde F.C 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Nowotniak de bal. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci passt de bal met de wreef. Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis haalt uit met een fantastische trap. Calabuig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Bostyn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Anastasakos de bal onder controle te krijgen. Evertson rent richting de bal. Evertson geeft de bal voor. Colţan springt en kopt de bal. Garamvölgyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Reekers met een sublieme pass. Evertson rent richting de bal. Evertson probeert naar een medespeler te passen. Bostyn is nu in balbezit. Bostyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pechlivanidis kan de bal niet met de borst controleren. Valgolio rent richting de bal. Żyrkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żyrkowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kuler met de inworp. Valgolio probeert de bal met de borst te controleren. Reekers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valgolio raakt geblesseerd tijdens het duel. Şekerci neemt de penalty, wat een uithaal! Calabuig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Anastasakos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sordyl de bal. Kuler is nu in balbezit. Kuler geeft een hoge lob. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal. Calabuig bokst de bal weg. Calabuig met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowotniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korženevskis geeft de bal voor. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Inworp. Anastasakos met een snelle inworp. Nowotniak met een sublieme pass. Kuler rent richting de bal. Kuler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 49%, Ataíde F.C 51%.
Psycotico fc - Ataíde F.C 1:0