Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense A.C. Castelluccio
New 2021 Tactiek NF 451 2DM 1W
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
75.3 gemiddelde waardering 77.3
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Szulej met een sublieme pass. do Acre met een sublieme pass. Šollar is nu in balbezit. Šollar haalt uit met een fantastische trap. Manrique maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed passt de bal in één keer door. Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szulej kopt de bal weg. Rasori probeert naar een medespeler te passen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Šollar heeft problemen om de bal te vangen. Taos is nu in balbezit. Šollar onderschept slim de pass. Šollar probeert naar een medespeler te passen. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Artiles met een sublieme pass. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Grzybek bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Alemão met de inworp. Szulej is nu in balbezit. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański geeft de bal voor. Grzybek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão passt de bal zonder na te denken. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft een lange en hoge pass. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
El Rasheed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garnier. El Rasheed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maurel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 60%, A.C. Castelluccio 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - A.C. Castelluccio 0:0

53e minuut.
Inworp. Walczyński met een snelle inworp. Daar is de Partenon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Partenon geeft een hoge lob. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Przywózki geeft een lange en hoge pass. Šollar kopt de bal weg. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski haalt uit met een fantastische trap. Manrique werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - A.C. Castelluccio 1:0

57e minuut.
Rasori speelt de bal door. Walczyński rent richting de bal. Met opzet legt Przywózki zijn tegenspeler op de grond. Przywózki krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Golan. Goede buitenspelval van de verdediging. Rednic komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. Szulej verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański rent richting de bal. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen. Maurel bokst de bal weg.

70e minuut.
Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alemão. Sukhishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scibetta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jamelli passt de bal met de wreef. Alemão rent richting de bal. Alemão speelt de bal door. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Walczyński kopt de bal weg. Garnier heeft problemen om de bal te vangen. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Maurel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - A.C. Castelluccio 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 63%, A.C. Castelluccio 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - A.C. Castelluccio 1:1