Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Fenda do Biquini
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 54436
Juvense Grêmio Foot Ball Porto Alegrense
5-3-2 Criar 2 Tactiek GFBPA
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
80.1 gemiddelde waardering 73
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
magisch Verdedigen formidabel


7e minuut.
Maurel probeert naar een medespeler te passen. Sukhishvili kopt de bal weg. do Acre geeft een lange en hoge pass. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto passt de bal zonder na te denken. Iacovelli is nu in balbezit. Iacovelli geeft een lange en hoge pass. Santos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Vercammen is nu in balbezit. Vercammen passt de bal met de wreef. Sobczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Olses kopt de bal weg. Vercammen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przywózki. Przywózki krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Corrêa geeft een hoge lob. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas maakt een afschuwelijke overtreding. Tylas krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Przywózki passt de bal zonder na te denken. do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre passt de bal met de wreef. Šollar rent richting de bal. Šollar haalt uit met een fantastische trap. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvense 41%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:0

47e minuut.
Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto haalt uit met een fantastische trap. Maurel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:0

55e minuut.
Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrêa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saarilehto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corrêa geeft de bal voor. Santos neemt de penalty, wat een uithaal! Maurel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šollar stond buitenspel. Gannon komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Saarilehto is nu in balbezit. Corrêa begaat een overtreding. Saarilehto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kavka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rednic komt het veld opgelopen. Walker-Peters komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gannon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hartvigsen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sukhishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sukhishvili passt de bal zonder na te denken. Šollar is nu in balbezit. Šollar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:1

78e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavka is nu in balbezit. Šollar rent richting de bal. Šollar schiet op doel. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvense 45%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 55%.
Juvense - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:2