Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: MorumBIS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34425
Expressinho Tricolor Atlético de Biribas
4-4-1-1 Ala Tactiek ponta livre
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
72.8 gemiddelde waardering 69.2
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Klungelig pakt Batsalov de bal. Yonglin rent richting de bal. Yonglin passt de bal in één keer door. Daar is Norma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norma draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Apostolescu speelt de bal door. Ferreira kopt de bal weg. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Norma is nu in balbezit. Norma schiet op doel. Apostolescu bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonglin geeft een lange en hoge pass. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Yonglin is nu in balbezit. Fengxian begaat een overtreding. Yonglin raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Esquivel krijgt zijn hoofd ertegen. Apostolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luty rent richting de bal. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel schiet op doel. Apostolescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 1:0

26e minuut.
Ferreira passt de bal zonder na te denken. Yonglin is nu in balbezit. Yonglin geeft een hoge lob. Daar is Norma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Campagnuolo geeft de bal voor. Janheden rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janheden neemt de hoekschop. Malcher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 1:1

30e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Yonglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonglin passt de bal in één keer door. Norma is nu in balbezit. Norma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves met een sublieme pass. Daar is Yonglin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonglin geeft een lange en hoge pass. Esquivel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Zygmuntowski de bal. Iug is nu in balbezit. Iug met een sublieme pass. Malcher is nu in balbezit. Malcher draait met de bal, schiet en ... Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Leht geeft een lange en hoge pass. Plavčić kopt de bal weg. Batsalov geeft een lange en hoge pass. Malcher springt en kopt de bal. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 39%, Atlético de Biribas 61%.
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 1:2

46e minuut.
Borges komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fengxian geeft de bal voor. Lionetto kopt de bal weg. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een hoge lob. Norma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ferreira passt de bal in één keer door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges passt de bal in één keer door. Esquivel rent richting de bal. Esquivel draait met de bal, schiet en ... Apostolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Biskup passt de bal in één keer door. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 2:2

54e minuut.
Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić geeft een hoge lob. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft een lange en hoge pass. Norma krijgt zijn hoofd ertegen. Apostolescu bokst de bal weg.

59e minuut.
Luty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plavčić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biskup. Biskup krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szpejna komt het veld opgelopen. de Araújo komt het veld opgelopen. Ptaszyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stančić de bal. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. Apostolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esquivel geeft een lange en hoge pass. de Araújo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lionetto geeft een hoge lob. Esquivel is nu in balbezit. Ptaszyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ptaszyński naar de kleedkamers voor een vroege douche. Esquivel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreira wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lionetto rent richting de bal. Plavčić onderschept slim de pass. Plavčić geeft de bal voor. Malcher heeft problemen om de bal te vangen. Malcher schiet op doel. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zygmuntowski met een sublieme pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira passt de bal in één keer door. Esquivel rent richting de bal. Esquivel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Esquivel passt de bal in één keer door. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 3:2

80e minuut.
de Araújo kopt de bal weg. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo is nu in balbezit. Klungelig pakt de Araújo de bal. de Araújo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Szpejna heeft problemen om de bal te vangen. Szpejna passt de bal met de wreef. Iug is nu in balbezit. Iug schiet op doel. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 34%, Atlético de Biribas 66%.
Expressinho Tricolor - Atlético de Biribas 3:2