Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto FC Viamonense Ataíde F.C
2x2 - treino 2a6 Tactiek 5.3.2J
49% Balbezit 51%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 72
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 63.3
weak Schieten brilliant
weak Passen incredible
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler speelt de bal door. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio schiet op doel. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Itaqui de bal. Itaqui passt de bal met de wreef. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio verovert de bal door een tackle van achteren. Valgolio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:2

5e minuut.
Valgolio is nu in balbezit. Valgolio passt de bal in één keer door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:3

6e minuut.
Itaqui heeft problemen om de bal te vangen. Itaqui speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuler neemt de hoekschop. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Itaqui geeft de bal voor. Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak passt de bal in één keer door. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Panke trapt de bal weg van het doel. Nowotniak kopt de bal weg. Itaqui heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panke met een harde bal richting middenveld. Nowotniak kopt de bal weg. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Panke bokst de bal weg. Valgolio rent richting de bal. Valgolio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:4

10e minuut.
Itaqui passt de bal met de wreef. Kuler rent richting de bal. Kuler passt de bal zonder na te denken. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:5

12e minuut.
Korženevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korženevskis passt de bal met de wreef. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:6

13e minuut.
Romão geeft een lange en hoge pass. Daar is Valgolio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Korženevskis met een sublieme pass. Kuler met een sublieme pass. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:7

16e minuut.
Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio probeert naar een medespeler te passen. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:8

17e minuut.
Anastasakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasakos speelt de bal door. Korženevskis met een sublieme pass. Valgolio rent richting de bal. Valgolio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valgolio rent richting de bal. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:9

19e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft de bal voor. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Alen rent richting de bal. Alen met een sublieme pass. Korženevskis rent richting de bal. Korženevskis geeft een hoge lob. Valgolio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Osetek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Nowotniak de bal onder controle te krijgen. Valgolio met een sublieme pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:10

24e minuut.
Daar is Korženevskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Valgolio rent richting de bal. Valgolio schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:11

26e minuut.
Kuler passt de bal zonder na te denken. Valgolio is nu in balbezit. Itaqui is nu in balbezit. Valgolio verovert de bal door een tackle van achteren. Valgolio schiet op doel. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:12

27e minuut.
Kuler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak geeft een lange en hoge pass. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:13

28e minuut.
Romão geeft een hoge lob. Limonada kopt de bal weg. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:14

30e minuut.
Birse passt de bal in één keer door. Alves rent richting de bal. Alves met een sublieme pass. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler geeft een lange en hoge pass. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kuler speelt de bal door. Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Panke bokst de bal weg. Romão is nu in balbezit. Romão geeft een hoge lob. Korženevskis kopt de bal weg. Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valgolio rent richting de bal. Valgolio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:15

33e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Itaqui probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuler neemt de hoekschop. Şekerci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:16

34e minuut.
Klungelig pakt Limonada de bal. Nowotniak met een sublieme pass. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:17

36e minuut.
Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis met een sublieme pass. Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:18

38e minuut.
Korženevskis speelt de bal door. Kuler rent richting de bal. Kuler speelt de bal door. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio schiet op doel. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Korženevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:19

41e minuut.
Korženevskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Kuler speelt de bal door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:20

43e minuut.
Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Korženevskis rent richting de bal. Korženevskis met een sublieme pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 96%, Ataíde F.C 4%.
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:20

46e minuut.
Klungelig pakt Korženevskis de bal. Korženevskis met een sublieme pass. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:21

48e minuut.
Alves probeert de bal met de borst te controleren. Alves probeert naar een medespeler te passen. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şekerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:22

52e minuut.
Birse speelt de bal door. Osetek rent richting de bal. Osetek met een sublieme pass. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:23

54e minuut.
Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:24

55e minuut.
Kuler met de inworp. Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak geeft de bal voor. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:25

57e minuut.
Daar is Korženevskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korženevskis speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:26

59e minuut.
Daar is Limonada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Birse passt de bal in één keer door. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:27

63e minuut.
Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis passt de bal in één keer door. Daar is Nowotniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowotniak geeft een lange en hoge pass. Şekerci springt en kopt de bal. Panke bokst de bal weg. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:28

65e minuut.
Kuler met een sublieme pass. Korženevskis rent richting de bal. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:29

66e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kuler met de inworp. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Limonada met een snelle inworp. Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Kuler met een sublieme pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuler neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:30

70e minuut.
Korženevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korženevskis speelt de bal door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:31

71e minuut.
Korženevskis met de inworp. Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Valgolio rent richting de bal. Valgolio schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:32

73e minuut.
Korženevskis is nu in balbezit. Korženevskis speelt de bal door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:33

74e minuut.
Panke speelt de bal door. Alves kopt de bal weg. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:34

75e minuut.
Limonada speelt de bal door. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuler neemt de hoekschop. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:35

77e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Korženevskis speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:36

78e minuut.
Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco geeft een hoge lob. Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Valgolio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgolio haalt uit met een fantastische trap. Panke bokst de bal weg.

79e minuut.
Limonada kopt de bal weg. Korženevskis rent richting de bal. Korženevskis passt de bal zonder na te denken. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:37

81e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. Korženevskis kopt de bal weg. Valgolio rent richting de bal. Valgolio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:38

81e minuut.
Kuler met de inworp. Nowotniak speelt de bal door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:39

83e minuut.
Kuler met een sublieme pass. Korženevskis probeert naar een medespeler te passen. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Valgolio rent richting de bal. Valgolio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:40

84e minuut.
Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowotniak passt de bal in één keer door. Korženevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korženevskis geeft de bal voor. Şekerci springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:41

86e minuut.
Romão geeft een hoge lob. Inworp. Kuler met een snelle inworp. Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak geeft de bal voor. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuler neemt de hoekschop. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Anastasakos met een sublieme pass. Kuler speelt de bal door. Valgolio is nu in balbezit. Valgolio draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:42

90e minuut.
Itaqui met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuler neemt de hoekschop. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:43

90e minuut.
Limonada probeert naar een medespeler te passen. Itaqui probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuler zal de hoekschop nemen. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 92%, Ataíde F.C 8%.
Porto FC Viamonense - Ataíde F.C 0:43