Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Casa do Deficiente
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 54632
APAE Psycotico fc
13) pra cima 5 Tactiek Psyco control
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
76.4 gemiddelde waardering 69.3
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Evertson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khotivari. Khotivari krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Reekers kopt de bal weg. Colţan rent richting de bal. Wasil maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wasil moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wasil schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Paganel met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik speelt de bal door. Viherluoto is nu in balbezit. Viherluoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Psycotico fc 1:0

13e minuut.
Khotivari rent richting de bal. Rapelli verovert de bal door een tackle van achteren. Rapelli speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Ferrand bokst de bal weg.

15e minuut.
Verwimp probeert de bal aan de voet te houden. Żyrkowski speelt de bal door. Rapelli rent richting de bal. Evertson geeft een hoge lob. Colţan springt en kopt de bal. Ferrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Babik de bal. Babik met een sublieme pass. Viherluoto rent richting de bal. Viherluoto draait met de bal, schiet en ... Calabuig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Psycotico fc 2:0

29e minuut.
Żyrkowski met de inworp. Rapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelli met een sublieme pass. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Alexe is nu in balbezit. Rapelli is nu in balbezit. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Viherluoto rent richting de bal. Gołaś verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APAE 48%, Psycotico fc 52%.
APAE - Psycotico fc 2:0

47e minuut.
Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson passt de bal zonder na te denken. Colţan is nu in balbezit. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Ferrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Rapelli is nu in balbezit. Paganel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rapelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colţan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ferrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
APAE - Psycotico fc 2:1

67e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa passt de bal met de wreef. Babik is nu in balbezit. Babik geeft een hoge lob. Viherluoto krijgt zijn hoofd ertegen. Calabuig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sordyl geeft een hoge lob. Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft een hoge lob. Viherluoto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Reekers speelt de bal door. Colţan rent richting de bal. Rapelli rent richting de bal. Rapelli draait met de bal, schiet en ... Ferrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
APAE - Psycotico fc 2:2

81e minuut.
Khotivari speelt de bal door. Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft een hoge lob. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ... Ferrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APAE 61%, Psycotico fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APAE - Psycotico fc 2:2