Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: MorumBIS
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53561
Expressinho Tricolor Juvense
4-4-2 Treinees Tactiek 5-3-2 Criar 2
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
74.6 gemiddelde waardering 79.3
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen magical


6e minuut.
Olses geeft een hoge lob. Zygmuntowski is nu in balbezit. Saarilehto verovert de bal door een tackle van achteren. Saarilehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 0:1

10e minuut.
Yonglin passt de bal zonder na te denken. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Olses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olses krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Yonglin heeft problemen om de bal te vangen. Ološtiak is nu in balbezit. Yonglin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yonglin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Olses geeft een hoge lob. Yonglin controleert de bal met de borst. Yonglin probeert naar een medespeler te passen. de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo schiet op doel. Bercea bokst de bal weg.

22e minuut.
Leht onderschept slim de pass. Ološtiak onderschept slim de pass. Ološtiak probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zygmuntowski onderschept slim de pass. Santos rent richting de bal. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een lange en hoge pass. Lionetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto onderschept slim de pass. Saarilehto schiet op doel. Tinoco bokst de bal weg. Iacovelli speelt de bal door. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto haalt uit met een fantastische trap. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vercammen kopt de bal weg. Inworp. Biskup met de inworp. Yonglin geeft de bal voor. de Araújo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Expressinho Tricolor - Juvense 1:1

37e minuut.
Lionetto geeft een lange en hoge pass. Minoja rent richting de bal. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Juvense 2:1

44e minuut.
Olses controleert de bal met de borst. de Araújo is nu in balbezit. Ološtiak is nu in balbezit. Yonglin verovert de bal door een tackle van achteren. Yonglin haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Araújo is nu in balbezit. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 62%, Juvense 38%.
Expressinho Tricolor - Juvense 2:1

50e minuut.
Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas rent richting de bal. Tylas passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Daar is Yonglin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonglin met een sublieme pass. Biskup probeert naar een medespeler te passen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Kavka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Santos is nu in balbezit. Zygmuntowski begaat een overtreding. Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saarilehto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leht kopt de bal weg. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylas is nu in balbezit. Tylas draait met de bal, schiet en ... Tinoco bokst de bal weg. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto schiet op doel. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Santos rent richting de bal. Zygmuntowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saarilehto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Expressinho Tricolor - Juvense 2:2

57e minuut.
Leht probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski met een sublieme pass. Lionetto controleert de bal met de borst. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Gannon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Norma komt het veld opgelopen. Vercammen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gannon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walker-Peters komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buitenspel voor Walker-Peters. Goede buitenspelval van de verdediging. Zygmuntowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kavka bereikt de bal nog maar net als eerste. de Araújo onderschept slim de pass. de Araújo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 64%, Juvense 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Expressinho Tricolor - Juvense 2:2