Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: Grêmio-FBPA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 34126
Grêmio-FBPA A.C. Castelluccio
5def Tactiek NF 451 2DM 1W
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
73.8 gemiddelde waardering 75.6
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


8e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão passt de bal in één keer door. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft een hoge lob. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
de Partenon geeft een lange en hoge pass. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft de bal voor. El Rasheed springt en kopt de bal. Ernemann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Harshvardhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harshvardhan passt de bal in één keer door. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức geeft de bal voor. da Europa springt en kopt de bal. Manrique kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft de bal voor. Klungelig pakt da Europa de bal. da Europa schiet op doel. Manrique maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Phương Đức geeft een lange en hoge pass. Artiles kopt de bal weg. Harshvardhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harshvardhan geeft een hoge lob. Punho de Ferro springt en kopt de bal. Manrique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is El Rasheed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rasheed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Rasheed neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ernemann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - A.C. Castelluccio 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 53%, A.C. Castelluccio 47%.
Grêmio-FBPA - A.C. Castelluccio 0:1

63e minuut.
Harshvardhan passt de bal met de wreef. Manguaça speelt de bal door. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức geeft een hoge lob. da Europa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański geeft een hoge lob. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal. Ernemann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - A.C. Castelluccio 0:2

72e minuut.
Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rogański zal de hoekschop nemen. El Rasheed springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio-FBPA - A.C. Castelluccio 0:3

80e minuut.
Jamelli probeert naar een medespeler te passen. da Europa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jamelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio-FBPA 46%, A.C. Castelluccio 54%.
Grêmio-FBPA - A.C. Castelluccio 0:3