Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense Porto FC Viamonense
GFBPA Tactiek 2x2 - treino 2a6
56% Balbezit 44%
6% Spel op eigen helft 94%
77 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 30.1
briljant Schieten zwak
wonderbaarlijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Pozowski is nu in balbezit. Pozowski met een sublieme pass. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 1:0

3e minuut.
Limonada kopt de bal weg. Itaqui rent richting de bal. Pozowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozowski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Itaqui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Itaqui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Limonada heeft problemen om de bal te vangen. Garnier verovert de bal door een tackle van achteren. Garnier haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 2:0

7e minuut.
Itaqui met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Romão de bal onder controle te krijgen. do Acre met een sublieme pass. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski schiet op doel. Panke bokst de bal weg. Scibetta rent richting de bal. Scibetta schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Limonada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Acre probeert naar een medespeler te passen. Pozowski rent richting de bal. Daar is Pozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 3:0

9e minuut.
Itaqui geeft een hoge lob. Rednic speelt de bal door. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Scibetta de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
do Acre probeert de bal met de borst te controleren. Limonada met een sublieme pass. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski schiet op doel. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 4:0

13e minuut.
Rednic kopt de bal weg. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta passt de bal met de wreef. Daar is Pozowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 5:0

16e minuut.
Przywózki met een sublieme pass. Pozowski met een sublieme pass. Daar is Scibetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pozowski is nu in balbezit. Pozowski draait met de bal, schiet en ... Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 6:0

18e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Przywózki met een sublieme pass. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 7:0

19e minuut.
do Acre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozowski is nu in balbezit. Scibetta heeft problemen om de bal te vangen. Pozowski rent richting de bal. Pozowski schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Limonada kopt de bal weg. Pozowski kan de bal niet met de borst controleren. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 8:0

22e minuut.
Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki speelt de bal door. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 9:0

23e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozowski rent richting de bal. Pozowski probeert naar een medespeler te passen. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 10:0

25e minuut.
Scibetta rent richting de bal. Pozowski heeft problemen om de bal te vangen. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta schiet op doel. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 11:0

26e minuut.
Przywózki rent richting de bal. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 12:0

28e minuut.
Pozowski is nu in balbezit. Pozowski passt de bal zonder na te denken. Scibetta rent richting de bal. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 13:0

29e minuut.
Limonada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Itaqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pozowski schiet op doel. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scibetta rent richting de bal. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 14:0

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. do Acre neemt de hoekschop. Przywózki geeft de bal voor. Pozowski rent richting de bal. Pozowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 15:0

32e minuut.
Itaqui geeft de bal voor. Przywózki rent richting de bal. Przywózki geeft een hoge lob. Pozowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 16:0

34e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Scibetta kopt de bal weg. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Garnier geeft een hoge lob. Pozowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 17:0

35e minuut.
Rednic speelt de bal door. Panke met een sublieme pass. Garnier kopt de bal weg. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Scibetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scibetta probeert naar een medespeler te passen. Pozowski rent richting de bal. Pozowski haalt uit met een fantastische trap. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 18:0

38e minuut.
do Acre met een snelle inworp. Garnier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic geeft de bal voor. Pozowski springt en kopt de bal. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Pozowski is nu in balbezit. Pozowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 19:0

40e minuut.
Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Przywózki met een sublieme pass. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski draait met de bal, schiet en ... Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 20:0

41e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Itaqui passt de bal met de wreef. Pozowski is nu in balbezit. Scibetta heeft problemen om de bal te vangen. Scibetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 21:0

42e minuut.
Scibetta probeert de bal aan de voet te houden. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki met een sublieme pass. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ... Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przywózki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scibetta rent richting de bal. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 22:0

45e minuut.
do Acre met een sublieme pass. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski draait met de bal, schiet en ... Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 23:0

45e minuut.
Golan komt het veld opgelopen. Grzybek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 7%, Porto FC Viamonense 93%.
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 23:0

47e minuut.
Rednic is nu in balbezit. Rednic passt de bal in één keer door. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Golan de bal onder controle te krijgen. Panke bokst de bal weg. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 24:0

50e minuut.
Limonada rent richting de bal. Garnier onderschept slim de pass. Garnier passt de bal zonder na te denken. Golan is nu in balbezit. Golan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 25:0

51e minuut.
Rednic passt de bal zonder na te denken. Przywózki is nu in balbezit. Przywózki met een sublieme pass. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 26:0

52e minuut.
Itaqui geeft de bal voor. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan haalt uit met een fantastische trap. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Golan probeert de bal aan de voet te houden. Garnier geeft de bal voor. Scibetta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golan rent richting de bal. Golan met een sublieme pass. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Garnier kopt de bal weg. Golan rent richting de bal. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta schiet op doel. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 27:0

59e minuut.
Przywózki speelt de bal door. Scibetta is nu in balbezit. Scibetta haalt uit met een fantastische trap. Golan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Golan rent richting de bal. Golan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Acre met de inworp. Garnier rent richting de bal. Garnier geeft de bal voor. Golan kopt de bal weg. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 28:0

65e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta is nu in balbezit. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scibetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 29:0

65e minuut.
Sukhishvili komt het veld opgelopen. Šollar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
do Acre passt de bal met de wreef. Daar is Šollar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 30:0

68e minuut.
Golan rent richting de bal. Golan met een sublieme pass. Šollar is nu in balbezit. Šollar draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 31:0

70e minuut.
Sukhishvili met een sublieme pass. Šollar rent richting de bal. Golan rent richting de bal. Šollar rent richting de bal. Šollar schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golan is nu in balbezit. Golan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 32:0

70e minuut.
Szulej komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Garnier passt de bal zonder na te denken. Sukhishvili met een sublieme pass. Klungelig pakt Golan de bal. Golan draait met de bal, schiet en ... Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rednic passt de bal in één keer door. Sukhishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukhishvili passt de bal met de wreef. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan schiet op doel. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šollar is nu in balbezit. Šollar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 33:0

74e minuut.
Itaqui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sukhishvili de bal. Sukhishvili met een sublieme pass. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šollar heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šollar rent richting de bal. Šollar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 34:0

76e minuut.
do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre passt de bal met de wreef. Golan is nu in balbezit. Golan haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 35:0

77e minuut.
Limonada probeert naar een medespeler te passen. Itaqui heeft problemen om de bal te vangen. Golan rent richting de bal. Golan schiet op doel. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 36:0

78e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. do Acre met een snelle inworp. Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šollar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Garnier heeft problemen om de bal te vangen. Garnier passt de bal met de wreef. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan draait met de bal, schiet en ... Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sukhishvili met een sublieme pass. Klungelig pakt Golan de bal. Šollar rent richting de bal. Šollar haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 37:0

81e minuut.
Limonada probeert naar een medespeler te passen. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaqui geeft een hoge lob. Daar is Šollar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šollar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Garnier probeert naar een medespeler te passen. do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre passt de bal zonder na te denken. Golan rent richting de bal. Golan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hartvigsen met de inworp. do Acre is nu in balbezit. do Acre geeft een hoge lob. Šollar maakt een snoekduik en kopt de bal. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 38:0

86e minuut.
Limonada kopt de bal weg. Šollar controleert de bal met de borst. Šollar probeert naar een medespeler te passen. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan schiet op doel. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 39:0

90e minuut.
Garnier passt de bal in één keer door. Sukhishvili met een sublieme pass. Golan heeft problemen om de bal te vangen. Šollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šollar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sukhishvili neemt de hoekschop. Šollar is nu in balbezit. Šollar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 40:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 5%, Porto FC Viamonense 95%.
Grêmio Foot Ball Porto Alegrense - Porto FC Viamonense 40:0