Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série A
  • Stadion: PSYCOTICO STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41999
Psycotico fc Atlético de Biribas
Psyco control Tactiek 20k
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68 gemiddelde waardering 71.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Inworp. Żyrkowski met de inworp. Evertson is nu in balbezit. Evertson geeft de bal voor. Colţan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Atlético de Biribas 1:0

23e minuut.
Oliveros passt de bal zonder na te denken. Janheden is nu in balbezit. Janheden probeert naar een medespeler te passen. Iug heeft problemen om de bal te vangen. Iug haalt uit met een fantastische trap. Calabuig bokst de bal weg.

25e minuut.
Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Luty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colţan raakt geblesseerd tijdens het duel. Colţan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Psycotico fc - Atlético de Biribas 2:0

36e minuut.
Evertson kopt de bal weg. Rapelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Stančić de bal. Colţan rent richting de bal. Colţan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Janheden met de inworp. Reekers probeert naar een medespeler te passen. Călin is nu in balbezit. Iug verovert de bal door een tackle van achteren. Iug schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Luty rent richting de bal. Luty geeft een hoge lob. Oliveros kopt de bal weg. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher schiet op doel. Calabuig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Buitenspel voor Malcher. Goede buitenspelval van de verdediging. Molak komt het veld opgelopen. Szpejna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 50%, Atlético de Biribas 50%.
Psycotico fc - Atlético de Biribas 2:0

47e minuut.
Evertson geeft een lange en hoge pass. Daar is Stančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batsalov geeft de bal voor. Molak rent richting de bal. Molak haalt uit met een fantastische trap. Calabuig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Sordyl geeft de bal voor. Inworp. Szpejna met de inworp. Iug heeft problemen om de bal te vangen. Iug schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Fengxian geeft een hoge lob. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher onderschept slim de pass. Malcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Batsalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpejna geeft de bal voor. Sordyl rent richting de bal. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batsalov met een snelle inworp. Rapelli probeert naar een medespeler te passen. Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson draait met de bal, schiet en ... Apostolescu bokst de bal weg.

87e minuut.
Batsalov geeft een hoge lob. Iug is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Călin. Iug is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szpejna wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psycotico fc 51%, Atlético de Biribas 49%.
Psycotico fc - Atlético de Biribas 2:0