Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Morte FC Clube Atlético Piracicaba
Pikachu Tactiek 3B H
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
70.2 gemiddelde waardering 72
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Kranevitter passt de bal in één keer door. Calami probeert naar een medespeler te passen. Fuchs met een sublieme pass. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Vital rent richting de bal. Vital geeft een hoge lob. Calami is nu in balbezit. Calami geeft een lange en hoge pass. Vital verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Krychowiak probeert naar een medespeler te passen. Calami rent richting de bal. Calami geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kargul rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto probeert naar een medespeler te passen. Calami rent richting de bal. Calami schiet op doel. Vital bokst de bal weg.

27e minuut.
Terekhin verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pérez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terekhin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kranevitter neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Clube Atlético Piracicaba 0:1

29e minuut.
Stangaferro bereikt de bal nog maar net als eerste. Stangaferro passt de bal zonder na te denken. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter draait met de bal, schiet en ... Landshammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Clube Atlético Piracicaba 0:2

32e minuut.
Vilela geeft een lange en hoge pass. Daar is Fuchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Chwadeńczuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Calami met een sublieme pass. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziarkowski. Ziarkowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Heichatureo kopt de bal weg. Ziarkowski is nu in balbezit. Possobom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Possobom krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 50%, Clube Atlético Piracicaba 50%.
Boa Morte FC - Clube Atlético Piracicaba 0:2

47e minuut.
Terekhin passt de bal in één keer door. Stangaferro is nu in balbezit. Stangaferro passt de bal zonder na te denken. Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Carvalho Gomes komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Terekhin onderschept slim de pass. Terekhin geeft een lange en hoge pass. Kranevitter krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Clube Atlético Piracicaba 0:3

62e minuut.
Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heichatureo begaat een overtreding. Ziarkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziarkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto probeert naar een medespeler te passen. Calami geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk springt en kopt de bal. Carvalho Gomes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Kotas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilela. Possobom raakt geblesseerd tijdens het duel. Terekhin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kranevitter springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ziarkowski passt de bal met de wreef. Inworp. Possobom met een snelle inworp. Kranevitter rent richting de bal. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Heichatureo geeft een hoge lob. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk rent richting de bal. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Stangaferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bebiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebiano geeft een hoge lob. Kranevitter is nu in balbezit. Kranevitter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 53%, Clube Atlético Piracicaba 47%.
Boa Morte FC - Clube Atlético Piracicaba 0:3