Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série B.01
  • Stadion: Xande Landim
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27984
Timinho F.C Swiss
P2A2MDmed Tactiek Bunker5
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
70.8 gemiddelde waardering 69.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Methol passt de bal in één keer door. Potrzebny is nu in balbezit. Methol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Methol krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Yutkun rent richting de bal. Przybylski onderschept slim de pass. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena geeft een lange en hoge pass. Potrzebny is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Trevisan is nu in balbezit. Trevisan passt de bal met de wreef. Ignácio is nu in balbezit. Ignácio geeft een hoge lob. Przybylski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Billström onderschept slim de pass. Billström geeft een lange en hoge pass. Hidalgo probeert de bal met de borst te controleren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Hidalgo is nu in balbezit. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eve komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ignácio is nu in balbezit. Ignácio passt de bal in één keer door. Mendez met een sublieme pass. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol schiet op doel. Szura bokst de bal weg.

28e minuut.
Ignácio is nu in balbezit. Ignácio geeft de bal voor. Klungelig pakt Yutkun de bal. Eve bereikt de bal nog maar net als eerste. Eve draait met de bal, schiet en ... Szura bokst de bal weg.

34e minuut.
Billström heeft problemen om de bal te vangen. Methol bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński maakt een afschuwelijke overtreding. Methol raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yutkun geeft een lange en hoge pass. Hidalgo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gail neemt de hoekschop. Hidalgo springt en kopt de bal. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ţugurlan geeft de bal voor. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gail zijn tegenspeler op de grond. Gail krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Ţugurlan kopt de bal weg. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Swiss 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 43%, Swiss 57%.
Timinho F.C - Swiss 0:1

53e minuut.
Ignácio probeert naar een medespeler te passen. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan passt de bal zonder na te denken. Methol rent richting de bal. Methol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mendez met een sublieme pass. Eve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queirós. Queirós krijgt een gele kaart. Eve is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mendez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ignácio is nu in balbezit. Kerský onderschept slim de pass. Kerský met een sublieme pass. Vivas geeft de bal voor. Methol springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Billström kopt de bal weg. Klungelig pakt Trevisan de bal. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Eve is nu in balbezit. Eve schiet op doel. Szura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Methol is nu in balbezit. Kerský bereikt de bal nog maar net als eerste. Methol onderschept slim de pass. Methol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timinho F.C - Swiss 1:1

80e minuut.
Kerský rent richting de bal. Kerský geeft de bal voor. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Cooper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timinho F.C - Swiss 1:2

87e minuut.
Billström probeert de bal met de borst te controleren. Eve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Methol is nu in balbezit. Methol schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timinho F.C - Swiss 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timinho F.C 38%, Swiss 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timinho F.C - Swiss 2:2